Annonce
Indland

Se Danmark: Pernille møder eleverne med humor

Odense: Pernille Paludan fra Ringe er blevet kåret som Fyns bedste underviser af TV2 Fyn. Til daglig underviser hun på Social- og Sundhedsskolen Fyn. Pernille vidste ikke, at eleverne havde indstillet hende, indtil hun havde vundet prisen. Faktisk vidste hun ikke, at prisen fandtes. Hun peger på vigtigheden af at være fordomsfri og bruge humor i undervisningen for, hvorfor hun tror, at eleverne har indstillet hende. For Pernille handler det om at se den enkelte elev i et helhedsbillede og ikke kun fokusere på det boglige i undervisningen. Foto: Sugi Thiru
Hver dag er avisens fotografer på farten i læsernes tjeneste. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.
Annonce

Ringe: Pernille Paludan fik noget af en overraskelse, da hun for nyligt blev kåret som Fyns bedste underviser af TV 2 Fyn. Hun vidste ikke, at elever havde indstillet hende til prisen. Fotojournalist Sugi Thiru besøgte Social- og Sundhedsskolen i Odense, hvor Pernille Paludan møder sine elever med humor og fordomsfrihed.

Holstebro: Der er travlhed i dagligvarebutikkerne som Kvickly inden påske. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Nordfyn

Ny vandboring er fuldstændig ren

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Løbsarrangør forsøgte at tiltvinge sig adgang til godsejers skov: De vil tjene penge på at løbe i min natur

OB

Ryan ser frem til "Judas"-råb i Lyngby

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce