Annonce
Indland

Se Danmark: Pernille møder eleverne med humor

Odense: Pernille Paludan fra Ringe er blevet kåret som Fyns bedste underviser af TV2 Fyn. Til daglig underviser hun på Social- og Sundhedsskolen Fyn. Pernille vidste ikke, at eleverne havde indstillet hende, indtil hun havde vundet prisen. Faktisk vidste hun ikke, at prisen fandtes. Hun peger på vigtigheden af at være fordomsfri og bruge humor i undervisningen for, hvorfor hun tror, at eleverne har indstillet hende. For Pernille handler det om at se den enkelte elev i et helhedsbillede og ikke kun fokusere på det boglige i undervisningen. Foto: Sugi Thiru
Hver dag er avisens fotografer på farten i læsernes tjeneste. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Ringe: Pernille Paludan fik noget af en overraskelse, da hun for nyligt blev kåret som Fyns bedste underviser af TV 2 Fyn. Hun vidste ikke, at elever havde indstillet hende til prisen. Fotojournalist Sugi Thiru besøgte Social- og Sundhedsskolen i Odense, hvor Pernille Paludan møder sine elever med humor og fordomsfrihed.

Annonce
Holstebro: Der er travlhed i dagligvarebutikkerne som Kvickly inden påske. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Odeon. Jeg håber, at sandheden kommer frem

Læserbrev: Det glæder mig at læse, at borgmester Peter Rahbæk Juul (S) nu også bakker op om en forklaring fra Odeon i forbindelse med aflysningen af den eksilkinesiske dansetrup Shen Yun. Forhåbentlig kan vi nu endelig kan få en afklaring på, hvilken af de forskellige forklaringer Odeon ønsker at holde fast i, om der rent faktisk er hold i én af disse forklaringer, eller om Kinas håndlangere virkelig har fået slået deres klo i Odeon. Borgmesteren har tidligere givet udtryk for, at byråd og myndighed skal passe på med at stikke deres lange næse i en privat virksomhed og deres forretning. Men når selvsamme virksomhed er ejet og betalt af byens borgere og har indgået en driftsaftale med Odense Kommune, er det en anden sag. Med dén aftale har Odeon nemlig forpligtet sig til at overholde Odense Kommunes kulturpolitik, ”Med odenseanerne i centrum. Kunst- og kulturliv som storbygenerator”, som tager udgangspunkt i følgende; beriger, udfordrer og skærper odenseanerne gennem hele livet; bidrager til odenseanernes livskvalitet, trivsel og udfoldelsesmuligheder inden for kunst og kultur og; skaber fællesskaber mellem mennesker og sammenhængskraft i byen. Ydermere skal ‘...kunst- og kulturlivet i Odense være relevant for sit publikum’ samt …’berige og bidrage med kant og refleksion til odenseanerne og byens gæster.’ Uanset af hvilke årsager Odeon begrunder aflysningen af Shen Yun med, mener jeg ikke, at de har levet op til deres aftale. Og det ser jeg som et kæmpe troværdighedsproblem - for Odeon selv, vores by, borgere og besøgende. Men især for Odense set i et internationalt perspektiv. Jeg håber, at sandheden ser dagens lys, så vi alle fremadrettet kan være forvisset om, at i Odense er der rum for alle former for kunst og kultur.

Odense For abonnenter

Odense Kommune erkender svigt: Spejlglat vej skulle have været saltet længe inden dødsulykke

Annonce