Annonce
Danmark

Se Danmark: Når sporten dyrkes i naturen

Holstebro: William Åkerlund har i den grad fundet sin form sammen med sin makker i toerkajak. Medaljerne vælter ind, og det er i disse sommermåneder, at de optimale træningsforhold skal udnyttes, så man kan tage det næste skridt. Foto: Morten Stricker
Hver dag fortælle avisens fotografer historier om livets gang i lokalområdet. Se deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Holstebro: Mens de fleste atleter holder sommerferie og genoplader batterierne til den nye sæson, er der også dem, som går til den her i sommerferien.

For det gode vejr giver perfekte forhold til roerne på Vandkraftsøen, som skal udnytte at der endelig er gode forhold i det omskiftelige danske vejr. Avisens fotojournalist Morten Stricker var med, da William Åkerlund udnyttede en af de gode sommerdage, med solen i ryggen og minimal vindmodstand.

Annonce
Odense: Alt er klart til aftenens premiere i Den Fynske Landsby. H.C. Andersen Festspillene opfører i år "Nattergalen" med ny musik og flot sceneri. Avisen var med dagen før dagen. Foto: Sugi Thiru
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];