Annonce
Danmark

Se Danmark: Han føler fred, når kjolen kommer på

Vejle: Han drømmer om et liv i frihed: - Det er ikke behageligt hele tiden at skjule min identitet og hvem jeg er, siger en flygtning, som syr sine egne kjoler og for første gang er i stand til at bære dem offentligt uden at være i selskab af andre LGBT-personer. Foto: Mette Mørk.
Avisens fotografer fortæller hver dag historier i billeder om livet og mennesker i vores del af Danmark. Se nogle af deres bedste skud i dette daglige fotogalleri.
Annonce

Vejle: En mellemøstlig asylansøger har stor passion for design af dametøj. Tiden på asylcentret bruges i syrummet, hvor flamboyante kjoler bliver skabt. Fotojournalist Mette Mørk har fulgt manden fra Mellemøsten, som drømmer om at finde manden i sit liv og blive gift i en hvid kjole med slør, blomst og lange handsker.

Sønderborg: Hjemmeværnet holder en øvelse i Shoppingcenter Borgen med bevæbnede vagter og hunde. Foto: Timo Battefeld
Videbæk: Adventure race. For 10. gang holdes der Videbæk Adventures, hvor deltagerne skal ud på tre forskellige ruter gennem det vestjyske. De skal løbe, cykle, sejle i kajak og kano. Her ved grusgrave ved Finderup. Foto: Mads Dalegaard
København: Tirsdag den 1. oktober åbner Folketinget med Henrik Dam Kristensen (S) som formand. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce