Annonce
Indland

Se Danmark: En kvinde med noget mellem benene

Fredericia: Nichole Valentine Pretti Jensen voksede op i Fredericia som dreng. I dag er hun - med egne ord: En kvinde med en pik mellem benene. Foto: Peter Leth-Larsen

De er læsernes øjenvidner, avisens fotografer, som hver dag skildrer livet i Jylland og på Fyn. Se deres bedste fotos i dette daglige fotogalleri.

Fredericia: Den feminine udstråling er skruet op på max hos transseksuelle Nichole Valentine Pretti Jensen fra Fredericia. Hun blev født som dreng og har levet et usædvanligt liv med reality-tv, prostitution og et galoperende narkomisbrug. Pressefotograf Peter Leth-Larsen har portrætteret den 25-årige, som selv betegner sig som 'En kvinde med en pik mellem benene.'

Annonce
Skanderborg: Post Malone på scenen ved Smukfest. Foto: Michael Svenningsen
Egtved: Søjler af høje nåletræer strækker sig mod himlen i Frederikshåb Plantage. Foto: Yilmaz Polat
Randers: Fotografen Henrik Saxgren er aktuel med stor udstilling "Ultima Thule" på Randers Kunstmuseum. Foto: Mathias Fredslund Jensen.
Tønder: Klostermarken sådan lidt fra oven. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Struer: "Stormen" Johanne blev knap så voldsom. Den rørte dog lidt op i vandet i Limfjorden. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Odense

Ørnens Dag på Stige Ø

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce