Annonce
Indland

Se Danmark: Dansk kulturarv fejret

Sønderho: Godt og vel 300-400 mennesker var til brudeoptog, dans, festtale og meget mere søndag den 21. juli, da Sønderho Dagen på Fanø foldede sig ud. Kvinder i alle aldre, der var iklædt de lokale egnsdragter med de karakteristiske klude på hovedet, førte an i brudeoptoget ned til byens gamle mølle. Hele seancen foregik i Sønderho – byen på Fanøs sydøstlige spids - der har 300 indbyggere, og er kendt for sine mange fredede huse. Det var den enoghalvfemstyvende udgave af Sønderho Dagen, der er en årligt tilbagevendende begivenhed. Foto: André Thorup
Med avisens fotografer som øjenvidner tager vi hver dag en tur rundt i Danmark vest for Storebælt for at opleve livet, som det folder sig ud i vores del af landet.

Sønderho: Traditionerne og lever i bedste velgående på sydspidsen af Fanø. Søndag fejrede 300-400 sønderhoninge og fannikere Sønderho Dagen, hvor 40-50 kvinder i alle aldre i egnsdragter med de karakteristiske klude på hovedet stimlede sammen forud for det traditionsrige brudeoptog. Fotojournalist André Thorup fortæller i en stor billedserie om festen, der har været afholdt i 91 år.

Thurø: Danmarks nye forsvarsminister, Trine Bramsen. Foto: Sugi Thiru
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce