Annonce
Middelfart

Se billederne: Totalridset bil kan koste Malte dyrt

Malte Jessien Pedersen frygter, at han hænger på en stor regning, efter en eller flere ukendte gerningsmænd har været på spil med en skarp genstand. Privatfoto.

Middelfart: Dybe ridser overalt på 24-årige Malte Jessien Pedersens sorte Mitsubishi Lancer fra 2008 kan komme til at koste den unge mand dyrt.

Natten mellem tirsdag klokken 22 og onsdag klokken 3.30 var en eller flere ukendte gerningsmænd på spil med en skarp genstand, da bilen holdt parkeret ved boligkomplekset Skovgården i Middelfart.

Nu står den 24-årige bilejer med udsigt til en mulig stor regning, hvis ikke forsikringsselskabet kommer ham til undsætning.

Han kører til træf og udstillinger med bilen og har postet i omegnen af 60-70.000 kroner i udstyr i den.

- Det er træls. Jeg har brugt så mange timer på den bil. Jeg har ikke snakket med taksatoren endnu, men ud fra det, min mekaniker har sagt, risikerer jeg, at bilen bliver kaldt totalskadet, fortæller Malte Jessien Pedersen, der i kraft af sin unge alder står med en relativ høj selvrisiko.

Han frygter, at han i sidste ende kommer til at stå med en dyr regning til lakering og selvrisiko.

- Det kan i sidste ende komme til at koste mig 45.000 kroner. Folk skal lade være med at pille ved andres ting, siger Malte Jessien Pedersen, der har anmeldt episoden til politiet, men ikke har de store forhåbninger til, at sagen bliver opklaret.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Fyns Politi på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Danmark

Genlæs livebloggen: Britta Nielsen idømt mere end seks års fængsel

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce