Annonce
Middelfart

Se billederne: Totalridset bil kan koste Malte dyrt

Malte Jessien Pedersen frygter, at han hænger på en stor regning, efter en eller flere ukendte gerningsmænd har været på spil med en skarp genstand. Privatfoto.
Annonce

Middelfart: Dybe ridser overalt på 24-årige Malte Jessien Pedersens sorte Mitsubishi Lancer fra 2008 kan komme til at koste den unge mand dyrt.

Natten mellem tirsdag klokken 22 og onsdag klokken 3.30 var en eller flere ukendte gerningsmænd på spil med en skarp genstand, da bilen holdt parkeret ved boligkomplekset Skovgården i Middelfart.

Nu står den 24-årige bilejer med udsigt til en mulig stor regning, hvis ikke forsikringsselskabet kommer ham til undsætning.

Han kører til træf og udstillinger med bilen og har postet i omegnen af 60-70.000 kroner i udstyr i den.

- Det er træls. Jeg har brugt så mange timer på den bil. Jeg har ikke snakket med taksatoren endnu, men ud fra det, min mekaniker har sagt, risikerer jeg, at bilen bliver kaldt totalskadet, fortæller Malte Jessien Pedersen, der i kraft af sin unge alder står med en relativ høj selvrisiko.

Han frygter, at han i sidste ende kommer til at stå med en dyr regning til lakering og selvrisiko.

- Det kan i sidste ende komme til at koste mig 45.000 kroner. Folk skal lade være med at pille ved andres ting, siger Malte Jessien Pedersen, der har anmeldt episoden til politiet, men ikke har de store forhåbninger til, at sagen bliver opklaret.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Fyns Politi på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce