Annonce
Faaborg-Midtfyn

Se billederne: 3500 gæster imponerer til livsstilsmesse på Boltinggaard Gods

Mad, blomster, biler og alt andet mellem himmel og jord var at finde til livsstilsmesse på Boltinggaard gods i pinsen. Foto: Philip Nordentoft.
Der er ikke det, man ikke kan på Boltinggaard Gods i pinsen. For der har været kamp om standene til pinsens livsstilsmesse, og det har gæsterne belønnet ved at møde talstærkt op.

Ringe: Ifølge direktøren i firmaet CHP event, Claus Haas Petersen, så er pinsens livsstilsmesse på Boltinggaard Gods startet over al forventning.

- Jeg kan se, at vi har haft omkring 3500 gæster i dag. Vores målsætning var 2500, så det må siges at være indfriet, fortæller han.

Lørdagens succes kommer på trods af vejret, der var lige ved at blæse det hele væk.

- Der var godt sus i det, så de mange gæster er en dejlig overraskelse. Jeg synes dog også, at folk var gode til at finde læ, og der var en god summen rundt omkring, siger Claus Haas Petersen.

Livsstilsmessen er Fyns største og i de seneste mange år har den holdt til på Valdemars Slot. På grund af nogle uoverensstemmelser er den i år flyttet til Midtfyn. Men det er direktøren ikke spor ked af.

- Boltinggaard Gods er helt fantastisk. Det ligger godt tæt på Odense og på motorvejen, og så er det bare en skøn perle, siger han om stedet.

Helt ukendte for arrangørerne er det midtfynske gods dog ikke. De har i de seneste to år afholdt meget populære julemarkeder på stedet.

Annonce
Boltinggaard gods er for første gang vært for Fyns største livsstilsmesse. Foto: Philip Nordentoft.

Et overflødighedshorn

Uanset hvor man begiver sig hen på Boltinggaards matrikel, render man ind i et eller andet spændende.

Indenfor bugner det med smagsprøver på alverdens lokale og internationale fødevarer. Der er også et stort afsnit med senge, i hvilke man kan få sig en kort skraber, hvis man har spist sig lidt for mæt i ost og pølse fra boderne.

I godsets park står der både stande langs stierne og ude på græsset. Det er blandt andet bilforhandlere, ejendomsmæglere, radiostationer, detailhandlere, madboder og meget andet, man her kan fare vild i.

Derudover er der også en håndfuld forlystelser til børn og barnlige sjæle. Man kan både hoppe på trampolin, køre segway, prøve svævebanen, flyve i helikopter og kaste sig ud i en gennemsigtig bold på vandet.

Faktisk er der så mange forskellige tilbud til livsstilsmessen, at arrangørerne har været nødt til at afvise flere ansøgere.

- Vi er i en situation, hvor der er venteliste til at få en stand til messen. Og så godt, som det lader til at gå i år, vil ventelisten kun antages at blive endnu længere næste år, siger Claus Haas Petersen.

Det er direktørens erfaring fra Valdemars Slot, at besøgstallet stiger i løbet af weekenden. Så søndag og mandag venter han tæt på 5000 mennesker om dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom nu, Mette F.: Hold dit løfte

Det er godt, at regeringen og Kommunernes Landsforening i sidste måned blev enige om en ny økonomisk aftale, der tilfører 2,2 milliarder kroner ekstra til kommunerne i 2020. Det er også fint, at den socialdemokratiske regering i begyndelsen af denne uge sendte millioner af kroner ud til en række af landets vanskeligt stillede kommuner. Og dejligt, at man desforuden har besluttet at sløjfe det rigide omprioriteringsbidrag. De mange skattemillioner, som regeringen har drysset ud med mild hånd i den seneste tid, ændrer imidlertid ikke på, at der er noget rivravruskende galt i Danmark, som Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester, Hans Stavnsager, formulerede det på et byrådsmøde tidligere på ugen. For der er stadig uhyre store forskelle på den service, som landets rige og fattige kommuner tilbyder deres borgere. Derfor er det påtrængende, at regeringen får gennemført en ny udligningsreform. Den nuværende socialdemokratiske regering har varslet, at det vil ske, men det gjorde den foregående Venstre-ledede regering såmænd også – uden at det skete. Derfor er det tilsyneladende nødvendigt at holde statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nikolai Wammen, social- og indenrigsminister Astrid Krag og alle andre ansvarlige ministre fast på, at der skal ske ændringer i udligningen mellem kommunerne. For det dur ikke, at eksempelvis rige kommuner i Nordsjælland kan hente ekstra millioner i hjem til pengetankene på grund af teknikaliteter i lovgivningen, mens fattige landkommuner skal skære i budgetterne. Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Odense, Kerteminde ... budgetforligene er faldet på plads de seneste dage; nogle steder med smalle forlig, andre steder med bred opbakning eller endog i fuld enighed. Alle steder har budgetlægningen dog krævet benhårde prioriteringer og fravalg, blandt andet fordi udligningsordningen stadig ikke er ændret. Derfor er det ikke nok, at regeringen har varslet en ny udligningsreform. Den skal også holde løftet.

Annonce