Annonce
Faaborg-Midtfyn

Se billederne: 16.500 gæster til livsstilsmesse på Boltinggaard Gods

Mad, blomster, biler og alt andet mellem himmel og jord var at finde til livsstilsmesse på Boltinggaard gods i pinsen. Foto: Philip Nordentoft.
Der har været et stort udvalg i standene til pinsens livsstilsmesse på Boltingaard Gods, og det har gæsterne belønnet ved at møde talstærkt op. Det er gået over al forventning, oplyser Claus Haas Petersen, der er direktør i arrangør-firmaet CHP event.

Ringe: Ifølge direktøren i firmaet CHP event, Claus Haas Petersen, så er pinsens livsstilsmesse på Boltinggaard Gods gået over al forventning.

- Der har været 16.500 til livsstilsmessen. Jeg havde troet, der ville komme et sted mellem 12.000-14.000, så det er langt over forventning, siger han og uddyber:

- Alle udstillere og besøgende har bare været så glade, så det har været en kæmpe succes, siger han.

Livsstilsmessen er Fyns største og i de seneste mange år, har den holdt til på Valdemars Slot. På grund af nogle uoverensstemmelser er den i år flyttet til Midtfyn. Men det er direktøren ikke spor ked af.

- Boltinggaard Gods er helt fantastisk. Det ligger godt tæt på Odense og på motorvejen, og så er det bare en skøn perle, siger han om stedet.

Helt ukendte for arrangørerne er det midtfynske gods dog ikke. De har i de seneste to år afholdt meget populære julemarkeder på stedet.

Annonce
Boltinggaard gods var for første gang vært for Fyns største livsstilsmesse. Foto: Philip Nordentoft.
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce