Annonce
Nordfyn

Se billeder: Skeby-gymnasterne viste sig frem

Tumlingerne med deres forældre charmerede for alle pengene ved Skebys gymnastikopvisning.

Gymnastikopvisning, Skeby GF på Nislevgaard Efterskole:

Skeby GF var søndag formiddag værter ved deres årlige gymnastikopvisning. Til daglig foregår det på Skovløkkeskolen på Skovgyden, men af pladshensyn var opvisningen henlagt til Nislevgaard Efterskoles lyse og venlige hal.

Gymnastikformand Lone Knudsen kunne byde et stort publikum velkommen til en stemningsfuld formiddag, hvor ca. 80 gymnaster gik på gulvet.

-Vi har bevaret alle hold i år. Og tilmed fået holdet ”Friske Kvinder”, fortalte Lone Knudsen.

-De glæder sig bare helt vildt, lød det om de mange gymnaster i alle aldre, inden det gik løs med stræk og bøj i alle afskygninger.

Tumlingerne, Puslingene, Junior Rytme/Fitness, Motionsdamerne, Spring og Rytme Mix og til sidste de Friske Kvinder var på gulvet med seværdige og charmerende gulv- og springserier.

-De eneste der ikke er på gulvet er herreholdet, fortalte Lone Knudsen, om de rutinerede herrer, som trives godt i mere ubemærkethed ved de ugentlige træninger under Helge Bent Nielsen.

AR

Annonce
Indmarch og ”Der er et yndigt land” – så er der gymnastikopvisning.
Skeby-gymnaster i alle aldre viste sig frem på Nislevgaard efterskole.
De sidste forberedelser gøres.
Formand for Skebys gymnaster, Lone Knudsen, kunne med glæde byde velkommen til den årlige opvisning.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce