Annonce
Sport

Scoop i kaninhulen: Plannthin skifter til Rabbits

Mikkel Plannthin, der her runder en Værløse-spiller, vender tilbage til Svendborg Rabbits og får sæsondebut onsdag den 21. januar hjemme mod Randers Cimbria.

Mikkel Plannthin vender hjem fra Sverige og får debut for Svendborg Rabbits den 21. januar

Basketball: En markant forstærkning til Svendborg Rabbits er nu en realitet. En af klubbens tidligere topspillere, den 26-årige tidligere landsholdsguard Mikkel Plannthin, vender hjem til den sydfynske klub. Han spiller afskedskamp for sin svenske klub, Örebro, på fredag og får debut for Svendborg Rabbits i næste hjemmekamp, onsdag den 21. januar, hvor Randers Cimbria kommer til Sydfyn. I øvrigt en kamp, hvor alle kan komme gratis til basket, inviteret af Sydfyns Elforsyning.

Dermed kan Mikkel Plannthin spille for Rabbits de sidste to måneder af grundspillet samt i slutspillet.

Det er sygdom i den nærmeste familie, der har fået Mikkel Plannthin til at vende hjem til Danmark og Svendborg Rabbits.

- Vi er som en stor familie hernede, og vi behandler familiemedlemmer godt. Derfor sagde vi naturligvis ja tak, da Mikkel henvendte sig for at høre, om han måtte spille resten af sæsonen hos os, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen.

Plannthin spiller resten af sæsonen for Rabbits på en amatørkontrakt. Dermed skal Rabbits ikke ud at finde flere penge for at tilknytte den danske klassespiller.

195 cm høje Mikkel Plannthin har i denne sæson spillet for bundholdet i den svenske basketliga, Örebro, der kun har vundet tre af 19 kampe i denne sæson. Her har Mikkel Plannthin scoret 12,5 point i snit pr. kamp.

I sidste sæson spillede han for den slovakiske klub Prievidza og blev før denne sæson hentet hjem til Svendborg på en kontrakt. Men han havde en klausul, der gjorde, at han kunne skifte til en udenlandsk klub. Men nu vender han tilbage til kaninflokken.

Mikkel Plannthin spillede i Svendborg Rabbits fra 2008 til 2013 og var med til at vinde klubbens hidtil eneste danske mesterskab i 2010. I sæsonen 2012/13 var han en af de bedste spillere på holdet med et snit på 13,6 point pr. kamp.

Læs mere i Sport Fyn i Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Annonce