Annonce
Rejser

Schweizisk liftprojekt til tre mia. kr.

Med de to nye lifter kan man spare op til 47 minutter med offentlig transport til pisterne og Europas højest beliggende togstation på bjerget Jongfraujoch. Foto: Jungfrau Railways and Grindewald Tourism
Annonce

To nye gondollifter i Schweiz skiller sig i hvert fald ud på ét punkt: Prisen.

Cirka tre milliarder kroner koster V-Cableway, som er to gondollifter fra bjergbyen Grindewald til henholdsvis Männlichen og Eigergletcher. Første del indvies 14. december og anden del om et år. De to lift-strækninger er formet som et V - heraf navnet.

Når projektet er færdigt, bliver det op til 47 minutter hurtigere at nå pisterne og Europas højest beliggende togstation på bjerget Jungfraujoch med offentlig transport.

Grindewald er populær blandt turister både sommer og vinter. Om sommeren på grund af lange vandrestier og om vinteren på grund af godt 200 kilometer pister.

Byen kan nås med tog fra de fleste byer i Schweiz. Kommer man i bil, er der omkring 1000 parkeringspladser ved den nye liftterminal i Grindewald. Den rummer blandt andet en bredt udvalg af spisesteder og butikker - blandt andet med skiudstyr og -tøj.

Se mere på www.jungfrau.ch/en-gb/jungfrau-ski-region. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce