Annonce
Erhverv

Scandi Supply opkøber jysk virksomhed: Vi vil opskalere

Den gamle ejer Ernst Pinstrup Sørensen (nummer to fra venstre) fortsætter arbejdet i Aars lidt endnu. Foto: PR-foto
Vissenbjerg-virksomheden Scandi Supply har opkøbt brandsikkerheds-virksomheden LiteCore i Aars. Begge virksomheder bliver, hvor de er.

Vissenbjerg: LiteCore i Aars i Nordjylland er blevet opkøbt af Scandic Supply, som har til huse i Vissenbjerg.

Scandi Supply håber, at man med deres næse for marketing og salg kan opskalere virksomheden, der producerer elementer til passiv brandsikkerhed i det maritime.

Bent Jensen ejer Scandi Supply, og det er en ambitiøs virksomhed, der nu hælder ekstra kul på kedlerne med opkøbet af LiteCore.

- Vi er et hold af gode sælgere og marketingmedarbejdere, og vi håber, at vi kan opskalere LiteCore, siger Bent Jensen.

Indtil nu har LiteCore kun beskæftiget sig med passiv brandsikkerhed i det maritime, på krydstogtskibe og lignende, men med Scandi Supply som ejere, kommer der flere boller på suppen.

- Vi ser ingen grund til, at de brandsikre elementer, der bliver brugt i det maritime, ikke også kan bruges til passiv brandsikkerhed i kontorbygninger og andre bygninger til lands, siger Bent Jensen.

Annonce

Der er lige nu bare to medarbejdere i Aars, men med opskaleringen af virksomheden skulle det gerne blive til flere. Den tidligere ejer, Ernst Pinstrup Sørensen, er en af dem. Han fortsætter i sin funktion.

- Vi er glade for, at Ernst har sagt ja til at stå til rådighed med sin ekspertise. Vi søger nu en produktionsleder, der kommer til at stå for den fremtidige, daglige drift af virksomheden.

Der arbejder til daglig tolv mennesker i Scandi Supply i Vissenbjerg, hvor de fortsat vil holde til. Også LiteCore fortsætter med at drive produktionsdelen i Aars.

- De står for produktionen, og vi står for marketingsdelen. Det bliver ikke noget problem med alle de her nye teknologiske muligheden, siger Bent Jensen.

I 2018 havde Scandi Supply et overskud i omegnen af 2,5 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce