Annonce
Erhverv

Scandi Supply opkøber jysk virksomhed: Vi vil opskalere

Den gamle ejer Ernst Pinstrup Sørensen (nummer to fra venstre) fortsætter arbejdet i Aars lidt endnu. Foto: PR-foto
Vissenbjerg-virksomheden Scandi Supply har opkøbt brandsikkerheds-virksomheden LiteCore i Aars. Begge virksomheder bliver, hvor de er.
Annonce

Vissenbjerg: LiteCore i Aars i Nordjylland er blevet opkøbt af Scandic Supply, som har til huse i Vissenbjerg.

Scandi Supply håber, at man med deres næse for marketing og salg kan opskalere virksomheden, der producerer elementer til passiv brandsikkerhed i det maritime.

Bent Jensen ejer Scandi Supply, og det er en ambitiøs virksomhed, der nu hælder ekstra kul på kedlerne med opkøbet af LiteCore.

- Vi er et hold af gode sælgere og marketingmedarbejdere, og vi håber, at vi kan opskalere LiteCore, siger Bent Jensen.

Indtil nu har LiteCore kun beskæftiget sig med passiv brandsikkerhed i det maritime, på krydstogtskibe og lignende, men med Scandi Supply som ejere, kommer der flere boller på suppen.

- Vi ser ingen grund til, at de brandsikre elementer, der bliver brugt i det maritime, ikke også kan bruges til passiv brandsikkerhed i kontorbygninger og andre bygninger til lands, siger Bent Jensen.

Der er lige nu bare to medarbejdere i Aars, men med opskaleringen af virksomheden skulle det gerne blive til flere. Den tidligere ejer, Ernst Pinstrup Sørensen, er en af dem. Han fortsætter i sin funktion.

- Vi er glade for, at Ernst har sagt ja til at stå til rådighed med sin ekspertise. Vi søger nu en produktionsleder, der kommer til at stå for den fremtidige, daglige drift af virksomheden.

Der arbejder til daglig tolv mennesker i Scandi Supply i Vissenbjerg, hvor de fortsat vil holde til. Også LiteCore fortsætter med at drive produktionsdelen i Aars.

- De står for produktionen, og vi står for marketingsdelen. Det bliver ikke noget problem med alle de her nye teknologiske muligheden, siger Bent Jensen.

I 2018 havde Scandi Supply et overskud i omegnen af 2,5 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Fyn For abonnenter

Analyse: Nyd ferien - Fynske borgmestre vender tilbage til bedre, men usikker økonomi

Annonce