Annonce
Middelfart

Scan gudstjenesten og tag på vandretur

Tag telefonen med og scan koderne. Så får du en pinsegudstjeneste med på vandreturen. er der det sognemedhjælper Kristine Nüchel, der er klar med den første post, der kommer til at hænge ved Strib kirke. Foto: Strib Kirke
Annonce

Vejlby/Strib/Røjleskov: Nu kan du gå til pinsegudstjeneste. På en fire kilometer lang rute er fem poster fordelt. Ruten starter ved Strib Kirke og slutter ved Røjleskov Kirke, og der er lagt poster ud, så du med din telefon kan scanne en kode og derved lytte til en del af den pinsegudstjeneste, der var forberedt i det tilfælde, at coronaen fortsat havde lukket landets kirker ned.

Det er ikke længere tilfældet, men derfor kan du stadig benytte dig af tilbuddet, der er en gudstjeneste på en anden måde.

Du kan nu vælge at tage til pinsegudstjeneste på almindelig vis, men da der stadig er pladsbegrænsning, har du også denne anden mulighed, der er opfundet af præster og personale i Vejlby, Strib og Røjleskov Kirker.

Vandre-gudstjenesten består af fem poster markeret med skilte. Hvert skilt har en QR-kode, som du kan scanne med din telefon. Herefter kan der lyttes til en del af gudstjenesten, mens man bevæger sig hen til den næste post. Her kan en ny del af gudstjenesten scannes og vandreturen fortsættes.

I pinseweekenden fra den 30. maj til den 2. juni er posterne sat op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Efter kuldsejlet festival-projekt: Kommune kræver, at Caroline Ahlefeldt skal betale en halv million kroner inden 14 dage

Sydfyn

Et tip til kommunen om søen i Borgnæs

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Danmark

Lyt til Politik med Funding og Løvkvist: Støjberg skal vælge mellem den blå og den sorte tale på søndag

Annonce