Annonce
Debat

Savner kulturens rugbrød

Annonce

Læserbrev: Ikke teatre, biografer, festivaller eller fancy events. Nej, jeg savner det mentale fundament i oplysning og kultur: biblioteket i Korup, i Tarup og sidst men ikke mindst Odense centralbibliotek i Banegårdscentret.

Hvilken længsel, når jeg er i Odense centrum og ikke kan bevæge mig op på biblioteket og bladre/læse i to-tre aviser. Finde nogle interessante tidsskrifter. Hente bøger, der er reserveret og ligger klar til afhentning. Nyde at se alle de unge studerende, der sidder med deres bærbare, samtalende, i færd med gruppearbejde.


Nødvendig er også mentalt rugbrød - så som biblioteker. De skulle være ekstra åbne i disse forandringernes coronatider.


Besøger måske en biograf hvert halve år, teatret højst engang om året og festivaller og udstillinger er no go.

Ville ønske at kulturens rugbrød - bibliotekerne - ikke skulle nedskæres år efter år og samtidig udvandes til borgerservice i form af kørekort og pasudstedelser, men fik lov til at udvikle sig og bevæge sig ind på andre områder, som i dag er domineret af teatre, museer og udstillinger, hvor mange personer ikke føler sig hjemme, men fremmedgjort i en fra hverdagen fjern finkultur.

Fødevarebutikker og apoteker er nødvendige.

Nødvendig er også mentalt rugbrød - så som biblioteker. De skulle være ekstra åbne i disse forandringernes coronatider.

Oprust bibliotekerne; udstyr dem med værnemidler, bedre ventilation, længere åbningstider.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce