Annonce
Sport

Kadrii skifter til saudiarabisk klub: OB får en god pris

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den saudiarabiske klub Al Fateh henter OB-topscorer Bashkim Kadrii på en kontrakt på to og et halvt år.

Angriberen Bashkim Kadrii er som ventet fortid i den fynske superligaklub, OB.

Mandag aften er Kadrii blevet præsenteret som ny spiller i den saudiarabiske klub Al Fateh.

Det oplyser klubben på Twitter sammen med en video indeholdende en kavalkade med Kadriis mål for OB.

Ifølge Al Fateh strækker kontrakten sig over to og et halvt år og altså frem til sommeren 2022.

Al Fateh ligger efter 15 spillerunder i den saudiarabiske 1. division tredjesidst lige under nedrykningsstregen.

Senere mandag aften bekræftede OB handlen, og Kadrii satte ord på skiftet.

Den 28-årige angriber er glad for, at han var med til at opleve en positiv udvikling i OB.

- Det er virkelig en klub i fremgang, og jeg har været en del af et rigtigt godt hold. Derfor kan jeg også foretage dette skifte med ro i sindet, for der er en del andre, der kan tage over.

- Klubben får også en god pris for mig, så på den måde passer tingene sammen, siger Kadrii til OB's hjemmeside.

Han forlod også OB i 2014. Dengang var det til fordel for FC København. Nu går turen til udlandet for første gang ud over et kort lejeophold i USA i 2017.

- Nu får jeg chancen for at udleve en drøm om at spille i udlandet, og jeg glæder mig helt vildt til den nye udfordring, jeg står overfor, siger Kadrii.

Tidligere mandag oplyste OB, at Kadrii ikke rejste med resten af truppen på træningslejr i Tyrkiet, fordi han havde fået lov til at "afsøge nye muligheder, inden transfervinduet lukker".

Kadrii scorede ti superligamål for OB i efteråret og ligger dermed nummer tre på ligaens topscorerliste.

/ritzau/

Annonce
Nyheden fra OB''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce