Annonce
Kerteminde

Sanne venter stadig på tilladelse til at servere fadøl udenfor: - Jeg har været til møde med borgmesteren

Sanne Fonnesbæk håber, at kommunen vil give hende tilladelsen. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Sanne Fonnesbæk venter stadig på tilladelse til at låne to af kommunens parkeringspladser, så Restaurant Havnen kan servere udenfor.

Kerteminde: - Folk begyndte virkelig at bakke mig op, efter I (Fyens Stiftstidende red.) skrev om det. Kommunen havde egentlig sagt nej, men efter al opbakningen, begyndte de at kigge på det igen, fortæller Sanne Fonnesbæk, indehaver af Restaurant Havnen i Kerteminde.


Jeg har været til møde med borgmesteren og Jesper Hempler(S)

Sanne Fonnesbæk


Annonce

Sanne Fonnesbæk søger om tilladelse til, at bruge to af kommunens parkeringspladser, så hun kan opsætte ekstra udendørsservering foran hendes bar.

- De parkeringspladser ligger jo lige ud til havnen. Man kan se vandet tydeligt. Det er jo sådan et flot sted at kunne sidde, og i de her tider, hvor det går lidt op af bakke, kunne det måske give flere kunder, fortæller hun.

Overraskende opbakning

- Jeg har fået så meget opbakning fra folk. Dem som kommer her på baren snakker virkelig meget om det. Langt mere end de gør om coronaregler- og pas faktisk. Folk går virkelig op i, at jeg skal have de pladser, både mine kunder og på Facebook, siger Sanne Fonnesbæk med et smil.

En del af opbakningen stammer fra, at kommunen tidligere har givet andre barer og restauranter tilladelse til, at bruge kommunens parkeringspladser til udendørsservering.

- Folk ser jo. at andre barer må bruge parkeringspladser, og sætte borde og stole op på dem. De er forvirrede over, at jeg ikke må. Det synes de, at jeg skal have lov til, forklarer Sanne Fonnesbæk.

Egentlig havde Sanne Fonnesbæk givet op på sagen og accepteret kommunens nej, men opbakningen fra kommunens borgere, ledte hende til at forsøge at skaffe tilladelsen igen. Og det endte med et møde.

- Jeg har været til møde med borgmesteren og Jesper Hempler(S). Til at starte med hørte jeg nemlig ikke noget fra dem. Så skrev jeg til Jesper Hempler. Han arrangerede så et møde mellem os tre, og de virkede meget lydhøre, fortæller hun.

Sanne Fonnesbæk har søgt om tilladelse hele Juli og første uge i August. Ifølge hende vil der komme et endeligt svar fra kommunen den 11. Maj.

- Jeg tør ikke sige, at jeg tror jeg får tilladelsen. Lige nu er jeg bare afventende, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

Erhverv For abonnenter

Fra pædagogmedhjælper til udvikler i stort it-firma: Nu kan indiske Deepti igen bruge sine kompetencer: Jeg er meget taknemmelig

Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Annonce