Annonce
Kerteminde

Sankthans er ikke aflyst: Johannes Larsen Museet inviterer indenfor i haven

Der er masser af plads i Johannes Larsen Museets store have til at gæsterne Sankt Hans aften  kan fordele sig uden at komme for tæt på hinanden. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Bål må man nyde på Nordstranden, men Johannes  Larsen Museet er klar til sankthans
Annonce

Kerteminde: - Der bliver ingen taler og ingen fællessang, for det duer ikke her i coronatiden. Men vi ved, at der er mange, der har tradition for at tilbringe sankthansaften på Møllebakken, så det vil vi også tilbyde i år, fortæller museumsinspektør Jeppe Priess Gersbøll om Johannes Larsen Museets invitation til at gæste dem tirsdag den 23. juni.

Næsten alle sankthans-arrangementer er i år aflyst af hensyn til smitterisikoen, og derfor er der heller ikke noget arrangement i museumshaven i år.

- Vi slår dørene op, så folk kan komme ind og slå sig ned, hvor de har lyst. Vi ved fra tidligere år, at folk ikke klumper sig sammen, men fordeler sig ud over haven, og den er jo stor, siger Jeppe Priess Gersbøll.

- Det eneste, vi tilbyder, ud over en plads i haven, er at man kan købe take-away mad i Kaffehuset, som man så kan sidde på sin yndlingsplet i haven og spise. Det forudsætter dog, at man på forhånd har ringet og bestilt sin mad. Men man er også velkommen til at medbringe sin egen picnickurv.

Annonce

Bål på Nordstranden

I museumshaven bliver der opstillet et lille bålfad, men har man lyst til at se mere bål end det, så oplyser VisitKerteminde, at Strandbadet på Nordstranden vil tænde bål. Der bliver tændt et børnebål klokken 19, medens det store bål bliver tændt klokken 21. Men - ligesom på Møllebakken - så bliver der i år ikke noget arrangement med taler og fællessang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce