Annonce
Kultur

Sangerinde afslører: Divaer i kæmpe drama

Ifølge Mariah Carey (tv.) var der drama i kulissen mellem hende og Nicki Minaj (th.) under "American Idol."

Man skal ikke sætte to kvinder sammen ved et dommerbord, mener sangerinden Mariah Carey efter sammenstød med Nicki Minaj til American Idol.

Annonce

Sang-talentprogrammet "American Idol" synger i ordets bogstaveligste forstand på sidste vers, og når den absolut sidste sæson ruller over skærmen næste år, bliver programmerne en sæson-lang hyldest, hvor tidligere dommere, deltagere og vindere kommer forbi og synger showet i graven.

Men den ene af dommerne fra sæson 12, sangerinden Mariah Carey, har ikke tænkt sig at sætte stilletterne i sangshowet, understreger den 45-årige diva på det kraftigste i et interview med radioprogrammet "Kyle and Jackie O".

- For helvede nej. Absolut og aldeles nej. Det var den værste oplevelse i mit liv, siger "Heroes"-sangerinden, der gennem sæsonen var i catfight med rapperen Nicki Minaj, som var den anden kvindelige dommer i sæson 12.

- At sætte to kvinder sammen var ikke godt gjort. Jeg vil ikke komme ind på, hvad det var, der skete, men jeg vil bare sige, at producenterne ikke havde nogen intentioner om at gøre oplevelsen god for os, raser divaen og fortsætter:

- Det skulle have handlet om deltagerne, men i stedet kom det til at handle om en ikkeeksisterende fejde, der udviklede sig til noget latterligt, sprutter Carey.

- Programmet er så kedeligt og falsk. Og med falsk mener jeg, at jeg hele skulle finde på ting at sige til deltagerne, syder den forhenværende dommer og understreger:

- Jeg vil aldrig nogensinde involveres i det program igen, men alle andre kunne godt lide at se det.

Det bliver sangeren Harry Connick Jr., sangerinden Jennifer Lopez og countrymusikeren Keith Urban, der er gift med skuespillerinden Nicole Kidman, der sidder bag dommerbordet, når den absolut sidste sæson ruller over skærmen næste år med tv-værten Ryan Seacrest i spidsen.

Af de største stjerner, der er kommet ud fra programmet, er sangerinderne Carrie Underwood, Kelly Clarkson og den Oscar-vindende skuespillerinde Jennifer Hudson.

Da "American Idol" var allermest populært, havde sangkonkurrencen omkring 36 millioner seere, mens seertallene i de seneste sæsonerne har været omkring 11,6 millioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce