Annonce
Kerteminde

Sandra smutter fra Strandbadet og tager personalet med sig: - Jeg kunne ikke gå på kompromis med mig selv

Sandra Glue bor i Munkebo. Foto: Peter Ammitzbøll
Der er intet, der skal være nemt for Strandbadet på Nordstranden, der de sidste par år har levet en omtumlet tilværelse. Den nye bestyrer, Sandra Glue, var bag disken i en måned, inden hun sagde op.
Annonce

Kerteminde: Der kom mormormad på menukortet, der blev holdt livekoncerter i strandkanten, og Sandra Glue nåede at invitere Knud Ahrnkiel på kaffe, efter hun anklagede ham for at køre en hetz mod Strandbadet. Men efter lidt mere end en måned har Sandra Glue fra Munkebo sagt op som bestyrer af Strandbadet.

- Jeg kunne ikke blive enig med Muhammed om, hvordan det skulle køre, siger Sandra Glue, der ikke i detaljer ønsker at fortælle, hvorfor hun har valgt at stoppe.


- Det er lidt tricky

Sandra Glue


Muhammed Mehir er ægtefælle til forpagteren af Strandbadet, Abir Mehir.

- Det er lidt tricky, men nogen gange må man bare erkende, at det skulle ikke være, og der var nogle ting, som vi ikke kunne blive enig om.

Annonce

Det skal tiden vise

Sammen med Sandra Glue stopper seks af de ansatte på Strandbadet.

- Nu er der et par stykker tilbage, og så er der ham selv, siger Sandra Glue, der er ked af, at hun kun nåede at få en måned på Nordstranden.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker det sted. Og det er derfor, jeg gerne vil slutte det i mindelighed. Jeg tror bare, at Muhammed og jeg har hver vores måde at drive forretning på, så sker der nogen gange nogle misforståelser, og så er det nemmere at gå, siger Sandra Glue.

Kan Muhammed Mehir selv drive det videre?

- Det skal tiden vise. Men det håber jeg da, for vi har jo alle en stor kærlighed til stedet.

- Nu leder jeg efter et andet sted at drive forretning, for hold kæft hvor har jeg haft det sjovt i Strandbadet.  Og vi har fået så meget ros fra alle kunderne, folk i sommerbyen, og dem der har besøgt vores arrangementer.

- Det har været en stor succes, men jeg kunne ikke gå på kompromis med mig selv, derfor var jeg nødt til at sige op, forklarer Sandra Glue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

DHG tager imod kommende ligahold

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce