Annonce
Serie 2

Sanderum slår DSIO med 6-4

Arkivfoto: Kim Rune
Sanderum hentede tre point i søndagens kamp mod DSIO.

Serie 2, pulje 1, Sanderum-DSIO 6-4.

Der var pointmæssigt noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Sanderum efter hjemmekampen mod DSIO. Søndagens kamp endte med en 6-4-sejr og tre point til Sanderum.

Sejren var den anden i træk og den tredje i sæsonen for Sanderum i Serie 2, pulje 1.

Efter hjemmekampen ligger Sanderum nummer to med ti point og en samlet målscore på 26-11 efter fem spillede kampe ud af 24. DSIO ligger nummer fem med syv point og en samlet målscore på 14-12.

Sanderums næste kamp spilles lørdag den 14. september kl. 12:00 på udebane mod Marienlyst, der ligger nummer otte i rækken med seks point. DSIO skal også på banen lørdag den 14. september, men først kl. 15:30. Det sker på udebane mod Munkebo BK, der ligger nummer 12 i rækken med nul point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder: - Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom'

Annonce