Annonce
Faaborg-Midtfyn

Samtlige ansatte sendt hjem: VVS-firma i Faaborg er gået konkurs

Denne besked kunne man læse ved indgangen til Chr. Fentz & Søn i starten af december. Nu er firmaet begæret konkurs. Foto: Bent Warncke

Det faaborgensiske VVS-firma Chr. Fentz & Søn er begæret konkurs.

Faaborg: Så er det en realitet. Det gamle faaborgensiske VVS-firma Chr. Fentz og Søn er begæret konkurs. Det fremgår af et konkursdekret den 18. december 2017 fra skifteretten i Svendborg.

Konkursbehandlingen sker efter en konkursbegæring, som retten modtog den 15. december.

Samtidig er ejer og direktør af Chr. Fentz & Søn, Henrik Svenssons, holdingselskab, Henrik Svensson Holding ApS, også begæret konkurs.

Kurator i begge konkursboer er advokat Michael Nordtorp Vestergaard fra Svendborg.

Avisen har i de seneste 14 dage uden held forsøgt at få en kommentar fra Henrik Svensson, fordi rygterne fortalte, at VVS-firmaet var bukket under, og at samtlige ansatte var sendt hjem.

Et kig i selskabets regnskaber afslører, at der allerede sidste år var store problemer i virksomheden. Selskabet realiserede i 2016 et underskud på 500.000 kroner, og egenkapitalen var herefter negativ med 189.000 kroner.

I kommentarerne til regnskabet skriver ejeren, at første halvår af 2017 også var startet svagt, men at ordresituationen er positiv, og at der arbejdes på at at iværksætte tiltag til forbedring af virksomhedens rentabilitet.

"Dette set i sammenhæng med, at selskabet har uudnyttede trækningsrettigheder i selskabets pengeinstitut gør, at jeg anser det som forsvarligt at aflægge årsrapporten med fortsat drift for øje", skrev Henrik Svensson i juli 2017.

Chr. Fentz & Søn er stiftet i 1974, og Henrik Svensson overtog firmaet i 2011. VVS-firmaet havde virksomhedsadresse på Odensevej 97.

Enhver, der har fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til inden fire uger at anmelde sit krav til boets kurator. Anmeldelsen bør være vedlagt dokumentation for kravet.

Avisen har også i forbindelse med denne artikel forsøgt at få en kommentar fra Henrik Svensson, men uden held.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce