Annoncørbetalt indhold

Samsung er tilbage med Galaxy S-serien: Her er, hvad du kan glæde dig til

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Samsung rider på en bølge, og det er med god grund. For med deres Samsung Galaxy S-serie præsenterer de hvert år nye og innovative smartphones, som er højt elsket over hele verden.

I år er ingen undtagelse, og vi kan løfte sløret for, at du kan glæde dig til hele tre forskellige modeller: Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Måske du er på udkig efter din nye Android-telefon, og så er du landet det helt rigtige sted. Lige her kan du nemlig læse mere om de nye modeller.

Annonce

Samsung Galaxy S22 er en stærk efterfølger til S21-modellen

Når vi taler om Samsung Galaxy S22, så kommer vi ikke udenom Samsung Galaxy S21. En smartphone, der havde det hele og passede til alle. Her kunne du få kvalitet fra øverste skuffe til en stærk pris og med en teknologi, som vi sjældent havde set før.

Det samme gælder for Samsung Galaxy S22, der kommer med hele fire bagkameraer, et 10 MP frontkamera og videooptagelser i 8K. Derudover får du den stærke Qualcomm Snapdragon 8-processor og hele 8 GB RAM samt mulighed for op til 512 GB hukommelse.

Skærmen fejler heller ingenting med sit 120 Hz AMOLED-Display på 6,1”, der også er udstyret med det robuste Gorilla Glass Victus+, som sikrer en slidstærk skærm. Batteriets størrelse på 3.800 mAh er det mindste ud af de tre modeller, men er stadigvæk et kraftfuldt batteri.

Ekstra specs på Samsung Galaxy S22+ og Samsung Galaxy S22 Ultra

Overvejer du at købe en Samsung Galaxy S22, S22 + eller S22 Ultra, er det godt at få et lille overblik over de forskelle, som de tre modeller gemmer på. Ligesom det gjaldt for S21-serien, kommer S22+ og S22 Ultra med lidt ekstra specifikationer og mere kapacitet, der gør dem endnu stærkere.

Særligt batteriets levetid varierer, hvor S22+ byder på 4.600 mAh og S22 Ultra på hele 5.000 mAh. Derudover brager Samsung Galaxy S22 Ultra derudaf med en fantastisk kamerateknologi, der byder på fire bagkameraer med op til 108 MP. Frontkameraet har også fået lidt ekstra med hele 40 MP, og så er der mulighed for 10 x optisk zoom, hvor S22 og S22+ kun giver mulighed for 3 x optisk zoom.

Hvad så med pris og Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra?

Selvom du er på forkant med lanceringen af Samsung Galaxy S-serien, kan du allerede nu glæde dig til at få fat i din favorit. S21 blev en kæmpemæssig succes, og det samme forventer vi bliver tilfældet med S22-serien. Forudbestil din Samsung Galaxy S22, S22+ eller S22 Ultra allerede i dag, hvis du vil være sikker på at være foran i køen, når de lanceres.

Når det kommer til prisen, vil der selvfølgelig være forskel på, om du vælger en Samsung Galaxy S22 eller en Samsung Galaxy S22 Ultra. Heldigvis får du masser af lækker teknologi og et gennemført design med i prisen. Køb din Samsung Galaxy S22 eller en Samsung Galaxy S22 Ultra, og vær på forkant med den nyeste teknologi, som Samsung endnu engang imponerer med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.