Annonce
Nordfyn

Sammenstød og solouheld: To uheld på Odensevej uden for Bogense samme dag

Den 25-årige bilist pløjede flere vejskilte ned, før han endte i skoven ved Smidstrupvej. Foto: Thomas Gregersen
Ingen personer kom til skade ved to uheld uden for Bogense fredag. En 25-årig mand, der kørte galt fredag aften, blev anholdt, fordi han blev testet til for meget alkohol i blodet. Han blev løsladt igen efter blodprøve.
Annonce

Bogense: Et harmonikasammenstød fredag morgen (22.1) og et solouheld fredag aften vidner endnu engang om, at Odensevej uden for Bogense kræver fuld opmærksomhed af bilisterne, hvis det ikke skal gå galt.

Denne gang skete uheldene dog ikke lige ved krydset Assensvej og Odensevej, hvor et nyt lyskryds blev åbnet før jul,  og heldigvis havde fredagens uheld langtfra så fatale konsekvenser, som ulykken den 28. juni sidste år, der kostede tre mennesker livet.

Fredag morgen kort før klokken syv var tre biler involveret i et harmonikasammenstød på vej ind mod Bogense på strækningen mellem lyskrydset og broen over Bybækken.

Avisen har talt med en bilist, der lige netop undgik at blive ramt. Hun fortæller, at hun kom kørende ind mod Bogense, da de forankørende biler pludselig bremsede. Først let og derefter hårdt.

Kvinden bremsede også, men de biler, der kørte bag hende, opdagede åbenbart for sent, at noget var galt. Tre biler kørte op bagi hinanden med bilen bag kvinden som den sidste involverede.

Kvinden, der ikke ønsker sit navn i avisen, fortæller, at hun steg ud af bilen for at se, om nogen var kommet til skade, men det var tilsyneladende ikke tilfældet. Hvad der var skyld i den hårde opbremsning, ved hun ikke, og hun fortæller, at bilerne kørte cirka 55 km i timen.

Annonce

Solouheld og alkohol

Fyns Politi har ikke været tilkaldt til morgenens sammenstød. Men det blev politiet, da det fredag aften klokken 22.10 gik galt for en 25-årig mand fra Søndersø-kanten, der kom kørende mod Bogense.

- Cirka 80 meter før Smidstrupvej mister han herredømmet over bilen, kører ud i rabatten, fortsætter hen over krydset og ender i en skov, fortæller vagtchef  ved Fyns Politi Lars Thede.

Ved uheldet påkørte den 25-årige mand også flere vejskilte.


Cirka 80 meter før Smidstrupvej mister han herredømmet over bilen, kører ud i rabatten, fortsætter hen over krydset og ender i en skov.

Lars Thede, Fyns Politi


En alkoholtest på stedet viste mere end den tilladte promille, og derfor blev bilisten anholdt og taget med til politistationen i Odense, hvor der blev taget en blodprøve. Han er dog løsladt igen.

Ud fra døgnrapporten kan Lars Thede ikke sige noget om, hvor stærkt den 25-årige mand har kørt.

For naboerne til Odensevej er fredagens to uheld en indikator for, at der trods det nye lyskryds stadig bliver kørt alt for stærkt på strækningen, hvor dødsulykken skete i sommer.

- Lige efter ulykken var det som om, farten kom ned, men nu kan vi høre, at der bliver kørt rigtig stærkt og accelereret voldsomt, især om aftenen, fortæller en af naboerne Anette Lauritzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Det lille hus får selskab på prærien

Kerteminde

Knud fra Revninge skal køre 248 kilometer for at blive vaccineret: - Heldigvis er min kone computernørd, ellers havde jeg aldrig fået en tid

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce