Annonce
Kultur

Samlet vurdering

Restaurant Bacchus lægger sig mellem Pasfall og bistroer som Kok & Vin med sine to menuer til en fin pris - her er godt fransk håndværk, rustikt og med elegance - men akustikken halter. Fem små stjerner.

Annonce

Maden

Tre retters menu rustik til 255 kroner, en månedsmenu med op til seks retter for 610 og vine på glas for 75 kroner. Tournedos rossini er fast på kortet til 295 kroner.

Drikkevarer

Vine på glas for 75 kroner og velassorteret kort med fokus på Frankrig og Rhône

Indretning

Galleri Rasmus står for kunsten på væggene, enkelt og hyggeligt interiør, men lydniveauet bliver ganske kraftigt sidst på aftenen.

Service

Særdeles vidende og fleksibel betjening, men ordet fantastisk bør varieres til noget mere præcist, for evnerne fejler ikke noget hos den unge mand, vi havde ved bordet.

Regningen

Menu rustik 255 kr.
Røget kammusling 135 kr.
Menu du chef 405 kr.
Bobler 75 kr.
Pink bobler 85 kr.
Seks glas vin 450 kr.
Et glas dessertvin 85 kr.
I alt 1490 kr.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce