Annonce
Kultur

Samlet vurdering

Hvis prisniveauet på No. 61 havde været som på Sortebro Kro eller Falsled Kro, var restauranten ikke kvalificeret til seks stjerner - kun fem af de store. Men når man kan præstere så højt niveau i en treretters menu til under 300 kroner, er der ingen vej udenom. På trods af - eller måske snarere på grund af - de simple midler.

Maden
Simple danske råvarer mødes med det klassiske franske bistrokøkken. Husmandskost hjemmefra og husmandskost fra den højere gastronomis hjemland. Det giver et køkken, som er umuligt ikke at elske. To forretter, to hovedretter og to desserter, der skifter med to-tre-fire ugers intervaller alt efter sæsonen og en fast mulighed for steak af entrecote eller tournedos. Tilkøb af foie gras til steaks og udvalgte retter er muligt.

Drikkevarer
Stærkt fokus på vin med glimrende sammensatte vinmenuer, der kan anbefales varmt. Vil du selv være herre over valget, er vinkortet ret interessant med overvejende europæiske vine.

Indretning
Gennemført fransk bistrostil med emaljeskilte på væggene, stearinlys (og stearin) overalt og stor kridttavle med den aktuelle menu. Atmosfæren er lun og uformel.

Service
Venlig og behagelig servering, hvor der hele tiden er opmærksomhed på ens bord. Betjeningen er i besiddelse af en anselig viden om det, den serverer. Hvis man er i det hjørne, kan man blive mere end almindeligt informeret om tyske krydsningsdruer, dyrkningssteder for fynsk grønkål og sæsonernes indflydelse på, hvilke intervaller der skiftes menu efter på No. 61.

Regningen
En treretters menu 295 kr.

Tilkøb af foie gras 50 kr.

Tournedos 250 g 300 kr.

Chokoladekage 65 kr.

Vinmenu 195 kr.

I alt 905 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uenighed om straffen: Anklager og forsvarer milevidt fra hinanden i sag om sexovergreb på dement kvinde

Faaborg-Midtfyn

Udsigt til kaos i skraldespanden: Også politikere frygter, at ny affaldsordning bliver ringere end den gamle

Annonce