Annonce
Kerteminde

Dømt for krænkende opslag får nu økonomisk opbakning: - De store skal ikke tryne de små

Facebook-indsamling vil støtte Yvonne Bæk Rasmussen økonomisk i hendes sag mod Kerteminde Kommune.Foto: Helle Nordstrøm
Bo Lyskjær har taget initiativ til at sende et økonomisk skulderklap til Yvonne Bæk Rasmussen. Hun blev for nylig dømt for et krænkende opslag på Facebook.
Annonce

Langeskov: Facebook kan bruges til mange forskellige ting. Det viser sagen om Yvonne Bæk Rasmussen, som for nylig blev dømt for at have bragt et krænkende opslag om en tidligere ansat i Kerteminde Kommune.

På samme sociale medie bliver der nu samlet ind til netop Yvonne Bæk Rasmussen.

"Hvis man ønsker at støtte Yvonne Bæk Rasmussen i kampen mod kommunen , kan der indbetales et beløb på mobil Pay nr 27640481, Yvonnes eget nummer, med teksten GENSIDIG RESPEKT."

Sådan skrev Bo Lyskjær fredag morgen i Facebook-gruppen "Det Sker i Langeskov."

- Jeg synes, at sagen er et eksempel på, at de store tryner de små, og det er jeg blevet harm over. Det er ment som et skulderklap til hende og en økonomisk støtte til de dagbøder, hun er blevet dømt til at betale, fortæller han.

Annonce

- Dejligt med støtte

I december skrev Yvonne Bæk Rasmussen følgende opslag på Facebook om den tidligere skolechef i Kerteminde Kommune, Dorte Dabelsteen:

”Denne ubehagelige kvinde har forvoldt skade på børn, unge og handicappede, ældre og sygdomsramte for meget mere end én million kroner. Hun er skyld i, at flere voksne og ældre ikke har fået den rette træning således, at deres liv er endt før nødvendigt. I den sidste del af hendes ansættelse har kvinden manipuleret og truet flere ansatte i familieafdelingens PBR, at det har ført til flere sygemeldinger, fyringer og rigtig mange fejlbehandlede børn og unge. Må karma ramme! Vi er mange, der bare er glade for, at hun nu bare er VÆK.”

Kerteminde Kommune fandt Facebook-opslaget krænkende og meldte efterfølgende Yvonne Bæk Rasmussen til politiet.

Hovedpersonen selv glæder sig over al den moralske støtte, hun har mødt undervejs fra nær og fjern, og at den økonomiske indsamling nu er kommet til:

- Det betyder bare, at der er andre borgere i kommunen, der mener, at det her er helt ude i hampen. Det er rigtig dejligt, og betyder også, at det bliver nemmere for mig og min familie at klare retssagen økonomisk. Men jeg står stadig alene med sagen og den dårlige omtale, det kan give, men så er det jo godt, at vi har brede skuldre, fortæller hun.

Yvonne Bæk Rasmussen ankede dommen til landsretten, som formentlig kommer for i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Nordfyn For abonnenter

Per er direktør i udskældt branche: - Vi arbejder intenst med at overbevise unge mennesker om, at plast er en del af løsningen

Annonce