Annonce
Kerteminde

Salg af Nordre Havnekaj: Tre skarpe fra byrådsdebatten

Nordre Havnekaj var omdrejningspunktet for en lang debat på onsdagens byrådsmøde. Arkivgrafik - Archidea Arkitekter A/S
Annonce

tre skarpe: Talelysten var stor som det sjældent er set, da byrådet onsdag aften skulle debattere det endelige salg af Nordre Havnekaj. Tonen var stram ind imellem, men der var også plads til et grin af og til. Vi har plukket lidt i de mere iørefaldende kommentarer:

1 Usædvanlig politianmeldelse

Hans Luunbjerg (V). Foto: Daniel Poulsen

Hans Luunbjerg (V) undrede sig over den politianmeldelse, Lars Bo Jensen netop har indgivet imod ham som viceborgmester, samt bogrmesteren og 2. viceborgmesteren (for at yde Milestone favorable vilkår som tak for, at kommunen får en dyr legeplads):

- Vi er blevet anmeldt for noget, der endnu ikke er sket. Vi har endnu ikke solgt jorden til Milestone DG, og vi har endnu ikke modtaget en legeplads. Det sætter helt nye standarder, og så er det ikke så sært, at det er svært at få nye til at gå ind i politik.

2 Hoppet i takt

Knud Skov Ahrnkiel (O). Foto: Jens Wognsen

- Det er trist, at nogen er blevet politianmeldt. Men er der mon noget om den historie? I har da i hvert fald logret med halen og hoppet i takt, sagde Knud Skov Ahrnkiel (O) eftertænksomt.

3 Springe ud fra 10-meter vippen

Sanne Stemann (R). Arkivfoto: Kim Rune

- Det her, det svarer til at springe ud fra 10-meter vippen uden først at sikre sig, at der er vand i bassinnet, sagde Sane Stemann (R) om at sælge til Milestone DG uden at have beviser for, at selskabet økonomisk er i stand til at løfte opgaven.

- Det akn være, men så har vi i faldskærm på, for vi har skrevet forbehold ind i købskontrakten, replicerede borgmester Kasper Olesen (S).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Annonce