Annonce
Middelfart

Salg af bycenter-lejligheder står i stampe: Rig trio henter ny mægler ind

Priserne fastholdes, i stedet har ejerne droppet Nybolig Middelfart og indgået et samarbejde med Estate i håb om, at en ny mægler kan sparke gang i det træge salg. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

- Prisen er ikke for høj i de to mindste tårne, det handler om at markedsføre lejlighederne mere individuelt, siger Estate-mægler Heidi Strandstoft, der har taget over efter Nybolig på Nytorv i Middelfart.

Middelfart: 14 ud af 42 lejligheder på Nytorv lykkedes det Nybolig i Middelfart at sælge på knap tre år, tre af dem til ejerne. Det var ikke godt nok for oliemilliardær Torben Østergaard, T. Hansen-ejer Bent Jensen og 5E Byg, der via selskabet Middelfart Bycenter A/S, ejer boligerne med hver en tredjedel. I stedet har byens Estate-mægler Heidi Strandstoft 1. april fået opgaven, dog kun med at sælge de tilbageværende 14 lejligheder i de to mindste boligtårne og ud til Østergade.

Tårn tre, der bortset fra Torben Østergaards egen penthouselejlighed på toppen, står tom, er ikke en del af aftalen i første omgang. Ejerne har ønsket at fastholde de nuværende priser. Det, mener Heidi Strandstoft, er urealistisk i tårn tre med det aktuelle store udbud af ejerlejligheder i Middelfart og den dårlige omtale, tårn tre har fået blandt andet omkring det direkte indkig til kontorerne på rådhuset.

- Vi har derfor ønsket at fokusere på de to mindste tårne, hvor vi mener priserne er rigtige. Her handler det om at få præsenteret lejlighederne mere individuelt. Når de er solgt, vil det også være nemmere at fylde tårn tre, forklarer Heidi Strandstoft.

Annonce

Mændene bag

De 42 ejerlejligheder på Nytorv ejes med hver en tredjedel af 5E Byg, oliemilliardær Torben Østergaard-Nielsen og T. Hansen-milliardæren Bent Jensen gennem det fælles selskab Middelfart Bycenter A/S, som de hver især har skudt 10 millioner kroner i.

Bent Jensen ejer penthouse-lejligheden i det midterste tårn, mens 5E Byg har den øverste lejlighed i det vestlige tårn og vil benytte den til forretningsforbindelser, det samme vil Torben Østergaard-Nielsen, der ejer penthouse-lejligheden i det højeste tårn tættest ved rådhuset.

Billigste af de lejligheder, Estate Middelfart nu skal forsøge at sælge i tårn et og to samt ud til Østergade, koster 2,15 millioner kroner og er på 72 kvadratmeter. Den dyreste koster 5,75 millioner og er på 122 kvadratmeter. Den største er på 156 kvadratmeter og koster 4,575 millioner kroner.

Estate Middelfart overtager salget af lejlighederne på Nytorv - dog ikke det tomme tårn tre, hvor man ikke er enige med ejerne om prisniveauet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Forskellige købere

Ifølge hende har den generelle markedsføring af Nytorv Apartements som eksklusive 360 graders udsigtslejligheder været forfejlet.

- Køberne får jo ikke ikke 360 graders udsigt. De kan få udsigt til bæltet og torvet, mens andre kun har udsigt til byens pulserende liv på Nytorv. Ordet eksklusiv skræmmer mange væk, men der findes jo lejligheder helt nede fra godt to millioner og opefter, så det handler om at fortælle, at der er noget til enhver. Og så skal vi væk fra det højtravende og fokusere på Nytorv som byens projekt, siger Heidi Strandstoft og fortsætter.

- Lejligheden på 72 kvadratmeter til 2,15 millioner er et oplagt førstegangskøb eller forældrekøb, mens vi skal have fat i helt andre til den dyreste på 5,75 millioner kroner, siger Heidi Strandstoft, der ikke er sen til at svare, når hun bliver spurgt om, hvornår hun har solgt de 14 lejligheder i tårn et og to og ud til Østergade.

- Vi har allerede haft de første fremvisninger, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis de er væk inden for det næste halve år, siger hun.

Den lokale mægler fortæller, at markedsføringen bliver mere aktiv på Facebook, ligesom en ny hjemmeside er undervejs.

- Den gamle hjemmeside brugte samme tekst og samme billeder til alle lejligheder, nu får hver lejlighed sin egen tekst og sine egne billeder, forklarer Heidi Strandstoft, der blev kontaktet af ejerne lige før jul for at komme med sit oplæg til, hvordan hun kunne sparke gang i salget.

Mister prestigeprojekt

Nyboligs ejer i Middelfart Tom Skjellerup mener, han har gjort, hvad han kunne for at sælge lejligherne på Nytorv.

- Jeg har svært ved at se, hvad vi skulle have gjort anderledes, men jeg erkender også, at jeg havde håbet, salget havde været bedre. Derfor er jeg heller ikke skuffet over, at ejerne har valgt at prøve en ny mægler. Sådan er gamet indenfor den her branche, og det ser du jo også tit med salget af private boliger, så der er ingen bad feelings fra min side, siger Tom Skjllerup.

Han havde dog gerne beholdt opgaven.

- Ja, for vi skulle såmænd nok have fået dem solgt allesammen på et tidspunkt, og der er da rigtig ærgerligt at miste sådan et prestigeprojekt i byen, siger Tom Skjellerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce