Annonce
OB

Sabbi slås for at blive klar til kamp for OB

Sport Fyns bud på OB's opstilling mod Sønderjyske. Direkte på TV3 Sport. Kick off kl. 14.00.
Annonce

OB har tvivl om Emmanuel Sabbi og formentlig også om Kasper Larsen, der ikke var på træningsbanen lørdag og heller ikke var med fra start i den interne kamp først på ugen. Sabbi gik ind fra træningen, fordi noget strammede i baglåret. Mads Frøkjær-Jensen eller Aron Elís Thrándarson kan komme i spil i stedet for Sabbi.

-------

OB lurer lidt på et comeback til anfører Janus Drachmann. Sker det alligevel ikke, så rykkes Troels Kløve nok ind mere centralt og så har OB mulighed for igen at spille med to angribere i Jebali og Sabbi - det fungerede ikke ret godt i Brøndby for 14 dage siden også mod et tremandsforsvar. Men OB lurer på en blanding af 4-3-3 og snarere 4-5-1 for at stoppe de sønderjyske wingbacks Alexander Bah og Marc dal Hende.

-------

OB er uden skadede Max Fenger og flere andre unge er heller ikke med i truppen: Tarik Ibrahimagic, Daniel Obbekjær, Rasmus Nissen og Christian Vestergaard, der dog fik kamptid på U19 lørdag. Alexander Juel Andersen og Mart Lieder er heller ikke fundet egnet til truppen endnu.

------

Til alt held for OB er Sønderjyskes og Superligaens topscorer Haji Wright pådraget sig en skade, som gør amerikaneren ukampdygtig.

-------

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB rejste sig fra asken efter mandfolke-indsats

Debat

Retfærdighed for seniorer

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Fyn

Smitten i Odense tager endnu et hop: Indlæggelsestallene på OUH er stadig stabile

Annonce