Annonce
Odense

S og DF: Det er en god start

Kasper Ejlertsen og de øvrige socialdemokratiske medlemmer af Ældre- og Handicapudvalget samt Christel Gall fra Dansk Folkeparti har godkendt udmøntningen af 3,9 millioner kroner til frisklavet mad på to plejecentre. Arkivfoto: Vibeke Volder
Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti er glade for, at madordningerne på to plejecentre bliver permanente. Håbet er, at flere af byens plejecentre får frisklavet mad de kommende år.
Annonce

Hos Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti er der glæde og tilfredshed med, at penge fra dette års skattestigning går til at gøre madordningerne på Ærtebjerghaven Plejecenter og Plejecenter Albanigade permanente. Håbet er, at flere plejecentre med leve-bo-miljøer i fremtiden kan få samme ordning.

- Det har været rigtig godt for borgerne på Ærtebjerghaven og Albanigade at være med i ordningen, og det ville jeg være meget ked af, hvis ikke kunne fortsætte, siger Kasper Ejlertsen, der er medlem af Ældre- og Handicapudvalget for Socialdemokratiet.

- Derfor er det godt, at vi sætter penge af til det. Når vi har noget, der fungerer, så skal vi fastholde det. Målet er selvfølgelig at gøre mest muligt for flest muligt, men for nuværende er der ikke midler til at levere frisklavet mad på alle plejecentre.

Dansk Folkepartis Christel Gall havde også gerne set, at det blev muligt at lave mad fra bunden på flere plejecentre, men glæder sig alligevel over, hvad der foreløbig er lykkedes.

- Hvis vi ikke havde fundet de her penge, så var der jo intet, der var fortsat, så det skal vi huske. Det her er et skridt i den rigtige retning, og vi regner med, at den sidste del af skattestigningen kommer næste år, og at vi så kan udvide ordningen. I mellemtiden kan vi få analyseret, hvad vi har af muligheder, siger Christel Gall, der ikke vil udelukke, at andre ordninger, som eksempelvis gæstekokke kan komme i spil på et andet tidspunkt.

Kasper Ejlertsen beklager, at Ældrerådet kritiserer beslutningen om, at det kun de to plejecentre, der får glæde af penge fra skattestigningen.

- Vi har haft rigtig gode og konstruktive møder med Ældrerådet, og vi vil gerne fortsætte samarbejdet med dem, så vi kan få et bredt ejerskab til den her opgave. Det må vi gøre næste gang, siger Ejlertsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB presset til angreb på hjemmebane: Satte det hele over styr mod Randers og tabte

Annonce