Annonce
Nyborg

S i Nyborg vil melde it-firma til politiet

Socialdemokraternes politiske leder, Sonja Marie Jensen, interviewes efter det ekstraordinære møde på rådhuset fredag morgen. Foto: Carsten Olsen.

Partierne i Nyborg Byråd mødtes fredag morgen til ekstraordinært møde om "spion-sagen", hvor it-firmaet Prueba Cybersecurity brugte meget utraditionelle metoder for at undersøge it-sikkerheden på rådhuset.

Nyborg: Socialdemokraterne i Nyborg Byråd kræver it-firmaet Prueba Cybersecurity meldt til politiet for dokumentfalsk.

Det kom frem fredag formiddag, efter Økonomiudvalget i Nyborg Kommune havde været samlet ekstraordinært for at drøfte sagen om firmaet, der blandt andet har lavet hemmelige videoovervågninger af personalet på rådhuset for at undersøge it-sikkerheden.

Anmeldelsen handler om en episode på 4Kløverskolen i Ørbæk, hvor en medarbejder fra Prueba Cybersecurity tilsyneladende har brugt et forfalsket id-kort i arbejdet med at overvåge personalet på skolens kontor.

Borgmester Kenneth Muhs (V) har endnu ikke forholdt sig til kravet fra Socialdemokraterne. Han siger, at hele sagen skal undersøges nøje, fortæller Stiftstidendes udsendte på rådhuset, Carsten Olsen.

Fyens.dk følger sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

OB

Kadrii: Det er bedre nu

Faaborg-Midtfyn

Grøn fynsk biogas-gigant kører selv på sort diesel: - Afgifterne på biogas-brændstof er for høje

Annonce