Annonce
Nyborg

S: Borgmesteren bør samle alle

Er al viden om forureningen under Lynfrosten kommet frem, spørger byrådsmedlem Albert Pedersen og opfordrer borgmesteren til at samle alle parter til et møde. Borgmesteren undrer sig. Arkivfoto: Nyborg Lokalhistoriske Arkiv.
Byrådsmedlem Albert Pedersen (S) føler sig ikke sikker på, at alle oplysninger i Lynfrost-sagen er kommet frem. Borgmesteren undrer sig: Hvad er det Albert Pedersen vil?

Nyborg: Borgmesteren er den samlende kraft i kommunen, og derfor vil jeg opfordre ham til at tage initiativ til at samle alle parter i diskussionen om Nyborg Lynfrost for at være sikker på, at alle oplysninger kommer frem.

Den opfordring kom byrådsmedlem Albert Pedersen (S) med som afslutning på det seneste byrådsmøde.

Med alle parter mener han, at myndighederne som kommunen og regionen skal sætte sig sammen med kritikerne blandt andet dem fra Facebookgruppen "Tjæren på Lynfrosten og andre giftgrunde".

- Vi har tidligere fået at vide, at embedsværket ikke har tid til at følge med i debatten på Facebook, og jeg er ikke sikker på, at al viden om forureningen derude kommer frem og bliver delt til alle, siger Albert Pedersen, der tidligere selv har rejst spørgsmål om de lugtgener, der stadig omkring Lynfrostgrunden både nord og syd for det tidligere frysehus og kemiske fabrik.

Borgmester Kenneth Muhs (V) har ikke umiddelbart tænkt sig at følge opfordringen fra Albert Pedersen:

- Jeg er faktisk meget i tvivl om, hvad Albert Pedersen mener. I sagen om Lynfrosten har der været afholdt møder lokalt og regionalt. Der er stillet spørgsmål lokalt, i regionen og på Christiansborg ad flere omgange. Vi kar skrevet til ministeren og regionen, og der her været møder med naboerne og flere borgermøder.

- Så jeg er faktisk i tvivl om hvad Albert Pedersen mener, men jeg hører gerne nærmere, siger borgmesteren

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Grundlovsforhør: 40-årig mand fra misbrugsmiljøet varetægtsfængslet efter knivstikkeri på åben gade

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce