Annonce
Nordfyn

Søndersø kæmper for at finde løsningerne

Mads Iversen Kroløkke fik sat et fornuftigt angrebsspil, men mod Haderslev var 31 mål ikke nok. Foto: Arne Rasmussen

Søndersø kan ikke finde rytmen for tiden. Mod Haderslev var det galt i forsvaret.

Håndbold, 3. div. Herrer, Pulje 4, Søndersø IF-Team Haderslev KFUM 31-35 (16-18):

Søndersø slås ikke bare med modstanderne for tiden. De slås også for at finde hinanden og løsningerne på banen. Og for at komme over stregen!

- Det er en stejl bakke, vi er på lige for tiden. Og vi har ikke nogen kæde på, lød den malende beskrivelse fra cheftræner Dennis Vesterskov efter torsdag aftens 31-35 nederlag i egen hule til Team Haderslev.

- Nu scorede vi i modsætning til de sidste par kampe mange mål, men så svigtede forsvaret, konstaterede træneren.

Måske gør tabet af Mads Grønmar, som er gået til Middelfart, ondt. Og mod Haderslev var brødrene Mark og Kian Bojer tilmed begge skadet. Måske derfor kom Søndersø til at hænge efter gæsterne.

- Jeg ved, hvor meget de gerne vil det. Men lige nu er vi lidt rådvilde i kamp. Der er ellers godt humør på i træningen, fortsatte Vesterskov, som håber at få noget tro ind i truppen, inden HC Odenses reserver venter i et lokalopgør i Dalum Hallen på lørdag den 26. januar.

Mod Haderslev viste den unge to-metermand med GOG-rødder, Simon Andersen, sit potentiale med 10 mål. Jannik Fürsterling var efter længere pause tilbage og bød også ind med en håndfuld mål. I målet var keeperne Christian Petersen og Jens Storgaard ofte udleveret af det vaklende forsvar, som ellers er blevet forstærket af den tidligere bundesligaspiller, Tino Mogensen.

- Men rækken er tæt. Vi skal kigge indad, lød det fra træner Vesterskov. /AR/

Annonce
Nicolai Justesen sloges som altid i både forsvar og som her angrebet. Foto: Arne Rasmussen
Målmand Christian Petersen ser til, mens Nicolai Justesen (9) og tidligere bundesligaspiller, Tino Mogensen (14), prøver at holde Haderslev fra fadet. Foto: Arne Rasmussen
Martin Skov blev holdt i kort snor. Foto: Arne Rasmussen
Simon Andersen holdt med en halv snes mål højt niveau. Foto: Arne Rasmussen
Trænerteamet Dennis Vesterskov (th) og Kim Andersen (tv) leder efter løsningen på Søndersøs momentane krise. Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce