Annonce
Sport

Sønderjyske slider sig forbi kriseramte Esbjerg

Esbjerg Energy var spillemæssigt godt med, men endte med et 1-4-nederlag ude mod Sønderjyske i Metal Ligaen.

Efter flere år i toppen af dansk ishockey kan Esbjerg Energy i denne sæson slet ikke få det til at fungere.

Fredag led holdet det fjerde nederlag i de seneste fem kampe, da Sønderjyske gav hjemmepublikummet i Vojens en sejr på 4-1 mod Esbjerg.

Dermed er Sønderjyske fortsat a point med Frederikshavn White Hawks på andenpladsen i Metal Ligaen, mens Esbjerg kan blive skubbet ned på niendepladsen, hvis Herning Blue Fox vinder sin kamp i runden.

Indledningen blev meget fysisk præget, hvor begge mandskaber gik efter at sætte sig i respekt og vinde den fysiske duel.

Derfor skulle der også gå mere end et kvarter, før kampens første scoring kom.

Amerikaneren T.J. Moore sendte Sønderjyske i front, hvilket var en smule ufortjent efter spil og chancer. Men der gik også mindre end to minutter, førend canadiske Jesse Mychan udlignede.

Anden periode blev også tæt, men midtvejs var det hjemmeholdet, som igen gik i front.

Daniel Hansen trykkede af fra distancen, og da pucken snittede en Esbjerg-spiller på vejen, snød den Nicolaj Henriksen i Esbjerg-målet.

Midtvejs i tredje periode fandt kampen sin afgørelse, da sønderjydernes Mads Lund med et flot trukket skud til nærmeste hjørne gjorde det til 3-1, og to minutter før tid kunne Jordan Pietrus score i et tomt Esbjerg-mål.

I fredagens øvrige kampe vandt Rødovre Mighty Bulls lokalopgøret mod Hvidovre Fighters med 3-2 efter forlænget spillet, mens Frederikshavn White Hawks slog bundholdet Odense Bulldogs 3-0 på et hattrick af Dale Mitchell.

Mestrene fra Aalborg Pirates tog en favoritsejr på 4-3 i udekampen mod Herlev Eagles.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce