Annonce
Odense Bulldogs

SønderjyskE kører Bulldogs over

Sidst Sønderjyske mødte Odense Bulldogs var jyderne også over Bulldogs'ne som en slagterhund. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
Odense Bulldogs havde næsten ligeså mange afslutninger som SønderjyskE men tabte alligevel klart med 4-0 tirsdag aften.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs har fortsat kun hentet et enkelt - men til gengæld også noget overraskende - point i ishockeyligaen på udebane mod Aalborg Pirates. Siden er det blevet til en 5-2 overhaling mod Herlev Eagles og et 2-1 nederlag mod Herning Blue Fox på hjemmebane. Og heller ikke i turneringens fjerde runde blev det altså til point mod et SønderjyskE-mandskab der hurtigt bragte sig komfortabelt foran.

Efter ni minutters spil bragte Sønderjyskes Brendan Harms hjemmeholdet i front på en assist af Victor Rollin Carlsson. Fem minutter senere var det svenskerens tur til at have sidste stav på pucken, da han øgede til 2-0. De to hold gik til pause med en skudstatik, der lød på 9-8 i sønderjydernes favør, men foran målet var hjemmeholdet altså noget mere koldblodige.

Annonce

Mange udvisninger

Både Rasmus Simonsen og Brandon McNally blev udvist tidligt i anden periode og tre mod fem kunne SønderjyskE nemt bringe sig foran med tre. I slutningen af perioden var det så Matt Prapavessis, der kunne øge føringen til 4-0 for hjemmeholdet.

Tredje periode bød ikke på yderligere scoringer, men Bulldogs var også udfordret af en del udvisninger. 26 minutter blev det samlet set til i skammekrogen, mens sønderjyderne kun blev straffet i fem gange to minutter, og på den måde blev det svært for gæsterne at bide sig fast i opgøret.

Bulldogs kan trøste sig med, at de får mulighed for revanche allerede på fredag den 2. oktober, når SønderjyskE kommer en tur forbi Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce