Annonce
Sport

Sønderjyske henter offensivspiller i Brøndby

Christian "Greko" Jakobsen (i blåt) skifter fra Brøndby til Sønderjyske. Arkivfoto.

Christian "Greko" Jakobsen skifter Brøndby ud med Sønderjyske i Superligaen i de næste fire år.

Christian "Greko" Jakobsen er færdig i Brøndby og tørner de kommende fire år ud for Sønderjyske.

Det meddeler fodboldklubben Sønderjyske i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for, at det lykkedes at blive enig med både spiller og Brøndby om klubskiftet.

- Greko bliver en spændende, offensiv forstærkning, hvor han i kraft af sin størrelse og hurtighed kan tilføre holdet noget ekstra pondus.

- Han har et ganske raffineret, teknisk niveau, og så er han snu og smart med bolden, siger Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen.

Sønderjyske har fulgt den alsidige spiller i længere tid og også i tiden før, han i sommeren 2015 skrev en fireårig kontrakt med Brøndby.

Christian "Greko" Jakobsen begyndte karrieren i Hvidovre, men skiftede fra Roskilde FC til Brøndby.

Den 23-årige spiller med de offensive kvaliteter har aldrig fået sit store gennembrud i Brøndby, men i Sønderjyske er forventningen, at han kan udvikle sig til en profil i ligaen.

- Efter samtalerne med Greko har vi også fået bekræftet, at han er en ydmyg og jordnær type, som vil falde godt ind med resten af holdet.

- Han er hårdtarbejdende, og vi er helt overbeviste om, at han med endnu mere spilletid kan udvikle sig til en profil i Superligaen, siger Hans Jørgen Haysen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Annonce