Annonce
Sport

Sønderjyske fremtidssikrer midtbaneslider

Hobro IK - SønderjyskE, Superliga

Marcel Rømer bliver i Sønderjyske, hvor han har fået en ny kontrakt, der løber til sommeren 2022.

Den arbejdsomme midtbanespiller Marcel Rømer har fået en ny lang kontrakt med superligaklubben Sønderjyske, som han har spillet for i de seneste tre år.

Onsdag har han sat sin signatur på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022, oplyser Sønderjyske.

Rømer er blevet belønnet for en positiv udvikling, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Han har vokset hele vejen, siden han kom hertil for tre år siden. Det er virkelig en vanvittig forvandling, han har været igennem, hvor han nu er gået hen og blevet en kæmpe profil hos os.

- Han er en rigtig tovejsspiller, der både kan forsvare og lave glidende tacklinger, men han er også en rigtig dygtig boldspiller, der er med til at sætte meget af vores spil op.

- Med den spillestil vores nye træner (Glen Riddersholm, red.) har lagt op til, tror jeg også, at Rømer kan komme endnu mere til udtryk, siger Hans Jørgen Haysen.

Den 27-årige midtbanespiller fortæller, at hans familie er faldet godt til i Sønderjylland, og det er stærkt medvirkende til, at han har forlænget sin kontrakt.

Han drømmer om at vinde en medalje igen. I foråret 2016 var han med på Sønderjyskes sølvhold.

- Jeg håber og forventer, at vi kan bide os fast i top-6, så det ikke kun er noget, der sker hvert tredje eller fjerde år, men noget der sker regelmæssigt.

- Det ville være helt fantastisk, hvis vi kan vinde en medalje igen. Vi har nogle rigtig spændende ting i gang, og jeg ser meget positivt på fremtiden for klubben, siger Marcel Rømer.

Tidligere har han repræsenteret Viborg og HB Køge. Han har spillet kampe for Danmarks U19- og U20-landshold.

Marcel Rømer er storebror til Randers-spilleren Andre Rømer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Odense

Ørnens Dag på Stige Ø

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce