Annonce
Sport

Sønderjyske fremtidssikrer midtbaneslider

Hobro IK - SønderjyskE, Superliga

Marcel Rømer bliver i Sønderjyske, hvor han har fået en ny kontrakt, der løber til sommeren 2022.

Den arbejdsomme midtbanespiller Marcel Rømer har fået en ny lang kontrakt med superligaklubben Sønderjyske, som han har spillet for i de seneste tre år.

Onsdag har han sat sin signatur på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022, oplyser Sønderjyske.

Rømer er blevet belønnet for en positiv udvikling, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Han har vokset hele vejen, siden han kom hertil for tre år siden. Det er virkelig en vanvittig forvandling, han har været igennem, hvor han nu er gået hen og blevet en kæmpe profil hos os.

- Han er en rigtig tovejsspiller, der både kan forsvare og lave glidende tacklinger, men han er også en rigtig dygtig boldspiller, der er med til at sætte meget af vores spil op.

- Med den spillestil vores nye træner (Glen Riddersholm, red.) har lagt op til, tror jeg også, at Rømer kan komme endnu mere til udtryk, siger Hans Jørgen Haysen.

Den 27-årige midtbanespiller fortæller, at hans familie er faldet godt til i Sønderjylland, og det er stærkt medvirkende til, at han har forlænget sin kontrakt.

Han drømmer om at vinde en medalje igen. I foråret 2016 var han med på Sønderjyskes sølvhold.

- Jeg håber og forventer, at vi kan bide os fast i top-6, så det ikke kun er noget, der sker hvert tredje eller fjerde år, men noget der sker regelmæssigt.

- Det ville være helt fantastisk, hvis vi kan vinde en medalje igen. Vi har nogle rigtig spændende ting i gang, og jeg ser meget positivt på fremtiden for klubben, siger Marcel Rømer.

Tidligere har han repræsenteret Viborg og HB Køge. Han har spillet kampe for Danmarks U19- og U20-landshold.

Marcel Rømer er storebror til Randers-spilleren Andre Rømer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce