Annonce
Faaborg-Midtfyn

Sønderjysk "Onkel" får en uge i biografen

Ringe Bio viser onsdag i uge 49 filmen Grease.

Ringe: Film i Ringe Bio i uge 49 begynder mandag med filmen "Kollision". Kollision vises mandag og tirsdag kl. 19.30. Ugen fortsætter med filmen "Grease". Filmen er siden premieren i 1978 blevet et verdensomspændende fænomen. Filmen vises onsdag kl. 19.30.

Torsdag til søndag vises filmen: "Flugten fra Østtyskland" alle dage kl. 19.30 og tillige torsdag kl. 14 for seniorer. Det historiske drama er baseret på den sande historie om de to østtyske familier, Strelzyk og Wetzel, som i september 1979 trak overskrifter verden over. Familierne arbejder i al hemmelighed lang tid på at konstruere deres egen luftballon, som skal gøre det muligt for dem at flygte fra det østtyske diktatur til friheden i vest.

Lørdag og søndag vises familiefilmen: "Fårmageddon". Filmen er en fortsættelse af F for Får.

I uge 50 vises hele ugen filmen "Onkel" kl. 19.30. "Onkel" følger den 27-årige kvinde Kris, der lever som landmand på en mindre gård i Sønderjylland. Gården ejes af hendes onkel - en surrogatfar der efter et alvorligt slagtilfælde nu er halvinvalideret og dybt afhængig af sin niece.

I uge 50 vises hele ugen filmen "Onkel".
Lørdag og søndag i uge 49 vises familiefilmen: "Fårmageddon". Filmen er en fortsættelse af, F for Får.
Torsdag til søndag i uge 49 vises filmen: "Flugten fra Østtyskland".
Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce