Annonce
Middelfart

Sønderjysk købmandspar skal stå i spidsen for Rema 1000 i Skrillinge

Det er gået stærkt med opførelsen af Skrillinges kommende Rema 1000, der åbner 5. marts. Foto: Søren Gottwald
Den nye dagligvarebutik åbner 5. marts med Mik og Christine Skov Petersen ved roret. Parret har en fortid hos både Rema, Netto, Meny og Kvickly.
Annonce

Skrillinge: Den kommende Rema 1000 på Assensvej 141 i Skrillinge tager for alvor form i disse uger. Rejsegildet blev holdt i sidste uge, og 5. marts slår den fremadstormende, norske dagligvarekoncern dørene op for butikken, der bliver kædens femte i Middelfart Kommune.

Det sker med det sønderjyske købmandspar Christine og Mik Skov Petersen ved roret.

Ægteparret overtog for to år siden driften af Rema 1000 i Nyløkke ved Aabenraa og er dermed ikke ukendt med at arbejde sammen. Det har været et par succesfulde år, der har givet parret mod på at starte en ny butik op.

- Vi har allerede lært en masse gode ting, som vi tager med til den nye butik, fortæller Mik Skov Petersen og føjer til, at familien planlægger at bosætte sig i lokalområdet.

Foruden Mik og Christine, arbejder parrets to børn Natali og Niklas begge i butikken, og det vil de også gøre, når familieforetagendet flytter til Assensvej.

Christine og Mik Skov Petersen har en fortid i både Rema, Netto, Meny og Kvickly. Privatfoto
Annonce

Rema afløser Min Købmand

Det er den tidligere Min Købmand, der nu genopstår som Rema 1000 på Assensvej.

Før Rema har Christine Petersen været butikschef i Netto, mens manden har arbejdet som slagter i Meny og Kvickly.

- Et af de områder, vi især kommer til at satse på, er økologi, så det kan kunderne godt glæde sig til. Og så kan man også altid spørge efter et tip til tilberedningen af kødet, lyder det fra Mik Skov Petersen.

Butikken, der vil holde åbent 7.00 til 21.00 alle ugens dage, bliver Rema-kædens nummer 346 i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce