Annonce
Sydfyn

Søndagens sydfynske coronatal: Færre tilfælde i Svendborg men flere på Ærø

Der er søndag konstateret færre tilfælde af corona i Svendborg, mens der er flere på Ærø. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydfyn: Det går tilbage i Svendborg. På den gode måde. For når det handler om udviklingen af covid-19, er der ingen kommuner, der har interesse i at komme øverst på listen.

Derfor er det gode nyheder, at coronaen taber terræn i Svendborg Kommune. Og i Langeland Kommune er der stadig ingen coronatilfælde.

Af de nyeste tal fra Statens Serum Institut, offentliggjort søndag 18. oktober klokken 14, fremgår det, at antallet af smittede i Svendborg Kommune de seneste syv dage er 20, hvilket er to færre end lørdag og betyder, at incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere - er 34 mod 36 dagen før.

Da tallet er over 20, er kommunen stadig på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste, og det samme Faaborg-Midtfyn Kommune med 13 smittede og en incidens på 25.

I Ærø Kommune rækker fem coronatilfælde til en incidens på 84. Dermed går det den forkerte vej på øen, hvor der lørdag var konstateret fire tilfælde og en incidens på 67. /anst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce