Annonce
Kerteminde

Sølykke Golfklub udvider banen: Men har stadig Fyns billigste golfmedlemskab

Fra sensommeren 2020 kan du spille et par ekstra huller i Sølykke Golfklub. Arkivfoto: Trondur Dalsgard.
Sølykke Golfklub udvider deres golfbane med to-tre huller. Der er tale om par fire og fem-huller, som står klar i sensommeren 2020.

Langeskov: Sølykke Golfklub vil udvide deres golfbane. Den nuværende bane er ni huller, men fra sensommeren 2020 vil der være et par huller eller tre mere. Udvidelsen kommer på baggrund af et ønske fra klubbens medlemmer.

- Vi vil gerne tilgodese vores medlemmer, som har ønsket en udvidelse. Det er par fire og fem-huller, vi kommer til at lave, siger ejer, Martin Ludvigsen.

Og der vil ikke kun være nye huller at finde på golfbanen, uddyber Martin Ludvigsen.

- Vi gør også nogle af vores eksisterende huller længere.

Det betyder, at flexmedlemsskabet udgår. Et abonnement til spillere, der spiller på kortere baner. Martin Ludvigsen ser det som en smart løsning.

- Der er nogle rabatordninger på andre baner, som man kun kan få med et almindeligt medlemskab, og vi har det billigste kontingent på Fyn. Så vores spillere får meget for pengene.

Annonce

Det har været en tilfredsstillende sæson

Martin Ludvigsen siger, at det har været en fin sæson, hvor man har afholdt klubturneringen med succes.

- Den afholdt vi sidste weekend i fantastisk vejr, så det var rigtig godt. Vi mangler stadig at holde et par sponsorturneringer, men det har været en tilfredsstillende sæson.

Han er glad for den store støtte, han oplever i golfklubben og kan faktisk ikke undvære den.

- Det er fantastisk afgørende at have medlemmer til at hjælpe til. Vi kan ikke gøre det, vi gør, hvis ikke så mange gav en hjælpende hånd. Folk kan godt lide at være her.

Hvis du skulle være interesseret i at spille golf, så kommer Sølykke Golfklub til Langeskov Kræmmermarked. Her står de ved stander nummer 43 og tilbyder en uforpligtende snak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Annonce