Annonce
Serie 1

Se målene: Søhus Stige taber til topholdet Aarup BK

Søhus Stige gik fra banen uden point i hjemmekampen mod Aarup BK. Se målene herover.

Herre serie 1, pulje 2, Søhus Stige-Aarup BK 1-2 (0-2).

Søhus Stige havde efter en flot og lang serie som ubesejret siden midten af april spillet sig tilbage i varmen omkring toppen af Serie 1. Tirsdagens aftenopgør mod topholdet Aarup kunne derfor blive en kamp om at få en sidste chance for at snuppe en af de to oprykkerpladser. Men det ville Aarup og især deres giftige angriber, Simon West Hansen, anderledes. West lynede to gange før pausen og det lignede en komfortabel Aarup-sejr. Men en reducering ved hårdtarbejdende René Kaibinger skabte spænding og i allersidste sekund havde Paw Hansen muligheden for udligning, men det blev ved det.

-Skulle der være en vinder, var det ok, at det blev Aarup. Vi havde det svært i 1. halvleg og så havde de jo et skarpt våben i Simon West. Men 2-2 havde også været retfærdigt. Nu har vi desværre ikke så meget at spille for mere, siger træner for Søhus Stige, Claus Haastrup og fortsætter:

-Men det har været en mere end godkendt sæson som oprykker.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Annonce

Aarup er til gengæld snublende tæt på oprykning. Et point mere og Aarup er tilbage i Fynsserien!

- Vi er super tilfredse! Vi skulle nok have lukket helt i første halvleg, men det fik vi ikke gjort og så blev det lidt spændende til sidst, siger Aarups træner Lars Berg.

Søhus Stiges næste kamp spilles lørdag den 15. juni kl. 15:00 på hjemmebane mod Sanderum, der ligger nummer 11 i rækken med 36 point.

Aarup BK skal også på banen lørdag den 15. juni kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod KRFK, der ligger nummer ni i rækken med 40 point.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce