Annonce
Erhverv

Søgte 20 ansatte: - De stod i kø på trappen

Dennis Just glæder sig over mange ansøgere. En del af dem er ansatte hos konkurrenter. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Logistik Centralen i Odense blev lagt ned, da firmaet slog 20 ledige stillinger op

Det gik ikke stille for sig, da transportfirmaet Logistik Centralen i Odense søgte nye folk i begyndelsen af måneden.

Kort efter at Fyens.dk og Fyens Stiftstidende om morgenen fredag 6. november offentliggjorde nyheden om de nye job, stod firmaet på den anden ende.

- Folk stod i kø på trappen for at komme til at aflevere en ansøgning, fortæller virksomhedens ejer, Dennis Just.

- Samtidig ringede telefonerne uafbrudt, så alle på kontoret måtte hjælpe med til at tage sig af de mange ansøgere. Dagen gik helt anderledes, end man havde regnet med, men det var sjovt, siger direktøren, der i alt fik omkring 300 ansøgninger.

Annonce

Stillinger er besat

Han understreger, at stillingerne er besat.

Fyens.dk's artikel om firmaets nye ordre og de ledige job er den mest læste erhvervsnyhed i den seneste måned. Artiklen er desuden nummer tre på listen over de meste læste artikler overhovedet på Fyens.dk i de seneste 30 dage.

Både Fyens.dk og Logistik Centralen selv kan konstatere, at begge firmaers Facebook-opdateringer med link til artiklen er delt i meget store tal.

- Før var jeg opmærksom på, om vi mon kunne skaffe folk. Branchen har generelt et problem med at få unge ind i faget. Men med den eksponering blev det i hvert fald ikke noget problem for os, siger Dennis Just, der også er tilfreds med ansøgernes kvalifikationer.

Penge brugt til navneskifte

Logistik Centralens regnskab for 2014/15, der lige er offentliggjort, viser en lille stigning i aktiviteterne.

Til gengæld er det gået nedad med overskuddet, der er endt lige over nul.

Årsagen er blandt andet store engangsomkostninger til sammenlægningen og navneændringen af virksomheden. Den hed tidligere dels Aarslev Budcentral og dels Odense Logistik Center.

Samtidig har der været udgifter til en ekstra salgsindsats, som ikke førte til øgede indtægter og nu er opgivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce