Annonce
Faaborg-Midtfyn

Søges: Kandidater til Handicappris 2019

Sidste år gik prisen til Nanna Let Wittenhoff, som driver et privat ridecenter for handicappede. Arktivfoto: Torsten Cilleborg
Handicaprådet vil ved tildeling af prisen blandt andet lægge vægt på, at kandidaterne i årets løb har ydet en særlig indsats for borgere med handicap i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Faaborg-Midtfyn: Faaborg-Midtfyn Kommunes Handicapråd efterlyser kandidater til Handicappris 2019 og opfordrer alle til at indstille personer, som de mener har fortjent prisen.

Handicaprådet vil ved tildeling af prisen lægge vægt på, at kandidaterne i årets løb har ydet en særlig indsats for borgere med handicap i Faaborg-Midtfyn Kommune, eller at de har ydet en særlig handicappolitisk indsats.

Prisen uddeles derfor til en person, virksomhed eller organisation, som i særlig grad har ydet en indsats for, at borgere med handicap kan deltage i samfundslivet på lige fod med andre. Prisen vil blive tildelt på baggrund af indkomne forslag og kan for eksempel tildeles:

- en erhvervsdrivende, der har gjort noget specielt for at integrere borgere med handicap i sin virksomhed.

- en butiksindehaver, der har sikret god tilgængelighed til sin forretning.

- en frivillig i en forening, der har arbejdet for at sikre, at borgere med handicap kan deltage i foreningslivet.

- en hvilken som helst person, der uegennyttigt har arbejdet på at forbedre forhold for borgere med handicap.

Sidste års vinder var Gartnergårdens Ridecenter ved Ringe, som ejes af Nanna Let Wittenhoff. Ridecentret fik prisen for deres store arbejde for handicappede børn. Medlemmer af Handicaprådet i Faaborg-Midtfyn Kommune kan ikke modtage prisen. Sådan indstiller man en kandidat: Indstillinger til Handicapprisen kan sendes på mail til krini@fmk.dk eller via brev til: Faaborg-Midtfyn Kommunes Handicapråd Att. formand Kristian Nielsen Ølstedvej 26 5672 Broby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce