Annonce
Nordfyn

Søde sommerminder: Kim Hammelsvang fejrer 30 år på scenen

Kim Hammelsvang har seneste spillet sommerkabaret i Bogense i 2017. Her spillede han sammen med Birgitte Simonsen i forestillingen "En dag er ikke levet uden kærlighed". Arkivfoto: Betty Rasmussen
Cabaretkoncerten "30 somre på Fyn" med Kim Hammelsvang og Ulf Starup opføres otte gange i maj i Café 44 i Bogense.

Bogense: Han har 30 års bagkatalog at øse af, og det gør skuespiller, revy- og musicalkunstner Kim Hammelsvang, når han i maj indtager den lille teaterscene i Café 44 i Adelgade i Bogense sammen med pianist Ulf Starup.

Forestillingen, som Kim Hammelsvang selv betegner som en cabaretkoncert, har meget passende fået titlen "30 somre på Fyn". For selv om han kun er 42 år, kan Hammelsvang se tilbage på 30 somre på en scene et sted på Fyn, hvor han har optrådt på Volden i Nyborg, i Den Fynske Landsby, i Frøbjerg Festspil, i Kerteminde Revyen og til Bogense Sommercabaret i Café 44.

Repertoiret i "30 somre på Fyn" kommer til at afspejle de mange genrer, årene har ført Kim Hammelsvang igennem fra musical, viser, revytekster til H.C. Andersen-tekster.

- Indimellem vil jeg fortælle anekdoter og historier om nogle af de mennesker, jeg har mødt og arbejdet sammen med og på den måde lægge op til de sange, jeg skal synge, siger Kim Hammelsvang og røber, at en af anekdoterne handler om et møde med prins Henrik.

Cabaretkoncerten opføres den 9., 10., 11., 12., 16,. 17., 18. og 19. maj, og hvis interessen er til stede, vil Kim Hammelsvang ikke afvise, at han og Ulf Starup vender tilbage i august med sommerminderne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce