Annonce
Faaborg-Midtfyn

Søde sager i en god sags tjeneste: Kagens Dag på Egeskov Marked

Tapaskager fra Sdr. Nærå Bageri vil blive solgt på Egeskov Marked, og overskuddet vil gå til børn og unge i Kværndrup. Privatfoto
40 iværksættere har allerede meldt sig til årets Egeskov Marked, hvor der som noget nyt bliver fejring af Kagens Dag.

Kværndrup: Årets Egeskov Marked får som noget nyt besøg af en række iværksættere. Der bliver en iværksættergade, hvor iværksættere og firmaer, der har danskproducerede eller danskdesignede varer, kan vise sig frem.

- Allerede nu er det en succes. Vi satsede på at kunne fylde en gade med 28 stande, og vi er nu på 40, og der kommer løbende nye interesserede, fortæller Brian Nyhus, formand for Egeskov Markedsforening.

Det spænder vidt fra håndlavede smykker og keramik til alternativt træningsudstyr. Der er både lokale iværksættere i Faaborg-Midtfyn Kommune og resten af Fyn og iværksættere fra resten af landet blandt andet København, oplyser Brian Nyhus.


Vi satsede på at kunne fylde en gade med 28 stande, og vi er nu på 40, og der kommer løbende nye interesserede,

Brian Nyhus, formand for Egeskov Markedsforening


Annonce

Masser af kager

I forlængelse af gaden kommer kaffeteltet, hvor der også er nyheder på årets marked.

Lørdag den 11. september bliver Kagens Dag fejret i samarbejde med Sdr. Nærå Bageri, hvor bagermester Morten Madsen leverer masser af kager.

- Der vil blive solgt tapaskager, og vi håber at kunne sælge op mod 10.000 kager. Sdr. Nærå Bageri skal udelukkende have dækket udgifterne til kagerne, og vi forventer derfor et godt overskud på dette tiltag, siger Brian Nyhus.

Overskuddet skal gå til børn og unge i Kværndrup, herunder børn og unge der har haft det svært under coronanedlukningen.

Egeskov Marked begynder fredag den 10. september, hvor der kl. 11 er foredrag med investor og iværksætter Mia Wagner, og kl. 16 er der politisk vælgermøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce