Annonce
Kultur

Søbygaard åbner for koncerter med halvt så mange tilhørere

Den 10. juni er der igen koncert på Søbygaard. Arkivfoto: Foto: Kristian Bay Klausen
50 billetter i stedet for 100 og større krav til hygiejne og afstand. Det er vilkårene, når Søbygaard igen åbner porten for klassiske koncerter.
Annonce

Søbygaard: Virtuelle koncerter og drive in-koncerter skyder op i skyggen af corona, men det er ikke noget for Søbygaards Venner, som arrangerer koncerter på den gamle herregård.

- Virtuelle forestillinger og online koncerter og fællessang hver for sig er alt sammen udmærkede nødløsninger, men er dog alligevel blodfattige erstatninger for levende forestillinger, levende koncerter og levende oplevelser, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Derfor har arrangørerne kæmpet for at finde en løsning, så resten af årets program ikke skulle aflyses helt. Det er nu lykkedes - samtidig med at alle krav til afstand og hygiejne overholdes.

- Ved kun at udbyde halvt så mange billetter som tidligere (50 billetter I stedet for som tidligere 100), ved at sørge for mulighed for at side udendørs, men alligevel i tørvejr, hvis det er det, man foretrækker, og ved at sørge for håndsprit og top-hygiejne, rummelige gangarealer og masser af afstand er det lykkedes at finde en måde, hvorpå vi kan få alle de skønne musikoplevelser UDEN at gå på kompromis med sikkerheden, lyder det.

Første koncert med de nye regler bliver den 10. juni, hvor man kan opleve "Carl Nielsen og digterne". Det er Linnea Villén på fløjte og Allan Sjølin på guitar, der spiller musik af Carl Nielsen, og Nis Bank-Mikkelsen, der læser digte af Sophus Claussen og Jeppe Aakjær.

Billetter koster 150 kroner og kan bestilles på www.soebygaardsvenner.dk eller på telefon 30225862 dagligt mellem klokken 9 og 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce