Annonce
Odense

Sæt ord på smagen

Ord på mad og mad i litteraturen er under luppen 10. november.

Sprød, saftig, syrlig eller spiselig? kom og hør hvilke ord, der er gode til at beskrive ens madoplevelse

Annonce

Sprød, saftig, sød, syrlig, spiselig.

Sammen med forsknings- og formidlingscenteret Smag for Livet skal publikum være med til at undersøge, om det er muligt at beskrive en smagsoplevelse gennem sproget. Men også hvorvidt kulturen er med til at forme vores smag.

Til at lede undersøgelsen kommer foredragsholderne Jonatan Leer Ph.d. (mag.art.), som har skrevet ph.d.-afhandling om "Ma(d)skulinitet", og adjunkt og ph.d Liselotte Hedegaard, der blandt andet er tilknyttet programmet Mad, krop og læring i Center for Anvendt Skoleforskning ved UCL.

Under arrangementet skal der ledes efter kulinariske kapitler i litteraturen, man kan desuden lade smagsløgene få frit løb, når Smag for Livets gastrofysikere fremtryller smagsprøver, og der eksperimenteres med smagen af jul i anledning af mortens aften.

Det hele finder sted tirsdag 10. november kl. 19-21 på Hovedbiblioteket. Billetpris inkl. smagsprøver: 60 kr./40 kr. for medlemmer af Nysgerrig Fyn, som er bibliotekets klub.

Ord på mad og mad i litteraturen er under luppen 10. november.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce