Annoncørbetalt indhold

Sæt foråret i gang med udendørsarbejde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så småt nærmer foråret sig. Temperaturerne stiger stille og dagene bliver langsomt længere. I takt med at foråret sætter ind, åbner der sig nye projekter udendørs. De første måneder af året byder således ikke kun på glade forårsfornemmelser, men også opgaver, hvis resultater kan skabe glæde ikke bare sommeren over, men generelt på længere sigt. Dette er for eksempel tilfældet, når det kommer til rensning af fliser og pasning af plænen, hvilket selvfølgelig kan gøres året rundt, men er projekter, som er oplagte at give sig i kast med, netop nu, hvor det tidlige forår står for døren.


Annonce

Flotte og rene fliser

Nogle har ikke noget imod lidt mos hist og her på terrassen eller på fliserne i indkørslen. Andre irriterer sig dog over ukrudtet, som kan hærge på fliserne og finder dem af denne grund mindre præsentable. Når først mos og alger har meldt deres ankomst på fliserne, kan de være svære at slippe af med igen. Det sker også ofte, at såkaldt flisepest dukker op igen og igen, da disse har meget gode betingelser med fugtigt vejr, hvilket må siges at stemme godt overens med det danske vejr. Den rigtige rensning og behandling af fliserne, kan dog gøre underværker for udendørsområderne. Rensning og imprægnering af fliser gør det muligt, at gøre fliserne afvisende overfor vand og dermed også modstandsdygtige ikke blot overfor snavs, men også overfor flisepest og ukrudt som alger og mos, da de på denne måde ikke har de foretrukne betingelser at gro i. At rense fliserne og på denne måde også vedligeholde dem, kan i dag gøres på miljøbevidste måder. Således tager både personen der renser, miljøet og fliserne mindst muligt skade af rensningen og den efterfølgende behandling.


Pasning af plænen

Er rensningen af fliserne veloverstået, er et andet oplagt forårsprojekt at give sig kast med, pasningen af plænen. Her vil det være en god begyndelse, at samle grene, blade og i tilfælde af frugttræer, også nedfaldsfrugter og andet affald, der måtte ligge på plænen. Hvis der ligesom på fliserne også er kommet mos i plænen i løbet af vinteren, kan dette fjernes med en speciel mosrive, som kan hive mosset op af jorden og på denne måde giver luft til plænen og gør det muligt for den at ånde. Hvis det bliver nødvendigt, kan arbejdet med mosriven gentages, når græsset senere på foråret begynder at gro igen.

Er tiden, vejret og lysten der, byder det tidlige forår, eller den sene vinter, om man vil, på et væld af muligheder, når det kommer til udendørs arbejde, der skaber resultater, også på længere sigt. Så er foråret der ikke helt endnu, kan det i hvert fald straks sættes i gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.