Annonce
Assens

Sæt avisen på indkøbslisten

Lokalredaktør i Assens, Nina Vibe Petersen. Arkivfoto: Robert Wengler

Hverdagen er en dejlig størrelse med vaner og faste rutiner, der giver ro, når man ikke hele tiden skal forholde sig til nye ting og impulser.

Men nogle gange kommer hverdagen til kort. Nogle gange skal der luftforandring til. Ellers bliver det for kedeligt, og man kører træt i det samme dag efter dag. Derfor skal der flyttes rundt på tingene. Og ikke kun i overført betydning.

Så det gør vi nu.

Her på redaktionen har vi længe talt om at flytte vores hverdag væk fra de vante omgivelser her på Provstistræde i Assens. Ikke fordi vi er trætte af dem, men forbi vi gerne vil se på den kommune og hverdag, vi alle lever, bor og arbejder i, med et andet udgangspunkt end det, vi har her fra Mediehuset i Assens.

Derfor har vi sat os det mål, at vi i 2019 vil flytte redaktionen ud andre steder i kommunen. I løbet af seks uger fordelt på hele året vil vi derfor besøge Aarup, Glamsbjerg, Haarby, Tommerupperne, Vissenbjerg og Assens by.

Første stop er Glamsbjerg, hvor vi allerede fra på mandag flytter en del af redaktionen til ABC Lavpris, hvor vi har fået lov til at slå os ned med bærbare computere og mobiltelefon midt mellem vaskepulver, rugbrød og økologisk minimælk.

I løbet af ugen vil vi have ekstra fokus på den by, vi er flyttet til, så der vil være en overvægt af historier fra det område. Men naturligvis har vi øje for, om der andre steder i kommunen sker interessante og væsentlige ting, som vi skal berette om. Præcis som vi gør til hverdag fra Mediehuset i Assens.

Jeg håber meget, at du vil kigge forbi og tage en snak med os. Vi sidder klar med papir, kuglepen og åbne ører for at høre fra dig. Om stort og småt. Om skidt og kanel. Om succes og udfordringer.

For ud over at se på det geografiske område, der er Assens Kommune, fra en ny vinkel er formålet også at komme tættere på dig, som vi skriver om og til. Vi vil gerne blive klogere på, hvad der rører sig i dit lokalområde, og de emner, som optager dig.

Så tilføj lige et 'snak med avisen' på indkøbssedlen til næste uge.

Vi har altid fem minutter til at lytte.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce